Jävla fittområde...

Hello. Jag fick en alldeles underbar start på dagen imorse - nästan exakt klockan 09:57 vaknade jag av ett väldigt högt ljud, jag ligger kvar i sängen och blundar i typ en sekund innan jag inser vad det är som låter. Det var ett skyfall, ett ordentligt ösregn, och morgonsolen strålade. Jag flög upp ur sängen, tog kameran och rusade ut till köket för att få se och fotografera detta. Det var verkligen asfint... mjo, regn är fan minst sagt underbart.☔😍 Därefter kurade jag ner mig i sängen igen, och sov i "bara fem minuter till..."

När jag vaknade efter mina ''fem minuter'' (snarare två timmar) blev det att stöka ner lite här, packa upp den sista kartongen och sedan bära ner en massa skit till källaren. Tanken var att jag bara skulle fixa här hemma typ hela dagen, bära ner lite grejer till källaren, storstäda, verkligen få ordning på allt, träna och sådär, fast näe... när vi kom ner till källaren så såg vi att jag haft inbrott i mitt förråd. Det var ingenting stulet (hade inte mycket mer än en bokhylla där inne). Men ändå... jävla fittområde man bor i!!! Fast näe, egentligen är själva området fint faktiskt (om man bortser ifrån ett par fula byggnader typ), det är bara det att 95% av alla som bor här är halvt hjärndöda idioter. Jävla äckelpack. Så det blev naturligtvis att fixa fram nya lås till förrådet osv, och sen hade helt plötsligt hela dagen gått typ. 

Det blev att dra hem till storebror nu på kvällen och passa två sovande barn. :) Det blev att stanna en stund efter att storebror kom hem med, och så kom två polare förbi också, så vi satt och tjötade skit en stund och så. :) Jag fick lite gjort när jag kom hem iallafall, men sen fastnade jag i fonen med Lilly i ett tag, haha! Så jävla värt. Jag har skrivit det innan och kommer att skriva det igen, flicksnack är en väldigt viktig del av livet. Faktiskt. Speciellt när det händer saker (good or bad, haha). Jag kom på en lite rolig grej förut... som ni vet så spenderar jag väldigt mycket tid åt att skriva, right? Jag brukar skriva ''manus'' på vad jag ska säga till Lilly när hon ringer, hahaha! Nu när jag tänker efter så har jag gjort det i ett tag, bara att jag inte riktigt tänkt på det innan. Fett kul, om ni frågar oss. 

_____________


Jag behöver upprepa / uppdatera lite känner jag (ber om ursäkt på förhand haha). 

Det blev en väldigt bra dag för mig igår. Jag var på asfint humör typ hela dagen, av någon kanske okänd anledning. Jag spenderade större delen av dagen hemma, jag tog tag i en massa saker som behövdes tas tag i, packade upp den sista kartongen, packade ett par kartonger med saker som ska ner till källaren, storstädade i badrummet, jag sydde fast min nya bäddmadrass i sängen (haha) osv. Närmare kvällen blev det att dra på bilträff med storebror, Loke, Leon, J och William. Jag ville egentligen bara med för att få lite mer tid med storebror och pojkarna ♡, men det var kul ändå faktiskt, trots lite hemlängtan. Och just det... jag fick ligga i bagageluckan i ett par kilometer igår också, haha! 

Igår var det fyra månader sedan jag tog mitt sista bloss, och på måndag är det två månader sedan jag nusade min sista nus. Yes, gryym är jag! Faktiskt. ;D Och så är var det faktiskt asatrons dag igår också, bara så att ni vet det. :) 

Men det var allt för nu typ, nu ska jag kura ner mig i sängen och titta på någon sjuk skräckfilm, och sen blir det att försöka sova. Vi hörs när vi hörs.


This morning 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: