Gruppterapi, relationsfärdigheter och en jävla tvättbjörn

Hello. Jag kom precis ut ur duschen, innan dess körde jag första träningspasset på ett litet tag. Det blev lite lättare, min typ av muskelväckning, men det var skönt som fan faktiskt. :) Det blir muskelväckning veckan ut, och sen kör jag på som vanligt igen. På tal om träning så blev det en formcheck för min del förut, det är viktigt ibland tycker jag - det går delvis förjävla bra och åt rätt håll iallafall, haha! Och vikten känns väldigt bra just nu (inte för att jag går efter vikten eller väger mig, men ändå). Redig Bina!

Det har varit alldeles underbart väder hela dagen (regn), och jag har haft en mycket bra dag känner jag. Och gruppterapin idag kändes väldigt bra också, vi har precis börjat med "relationsfärdigheter", och jag har fått ett par spännande (och jobbiga) hemuppgifter till nästa vecka. Just den här biten har jag faktiskt sett fram emot en del. Men iallafall, nästan alla dåliga känslor (och tankar) från individualterapin i fredags är som bortblåsta, and I find that quite curious, men ändå inte - det är trots allt känslan just nu som styr mig och "väger mest" (om man känner svartvitt, som jag). Jag förväntar mig att mina känslor för DBT:n och allt som hör till kommer att hinna flyga upp och störtdyka ner igen minst sjuhundrafemtioelva gånger innan det här är över, och jag känner mig faktiskt helt OK med det. :)

När jag var på väg hem förut slogs jag av en jävla våg av saknad till thaiboxningen. :(( Det lär dock ta ett jävla bra tag innan jag är tillbaka på House och kör faktiskt... men jag känner ändå att jag måste lösa någonting, typ snart. Det fixar jag. Jag behöver verkligen få slå av mig ibland, det är en annan typ av terapi för mig, att få gå all in i allt det där en stund (med aggression, medveten närvaro och hela jävla köret). Det är viktigt. På tal om det, en annan sak jag tänkte på förut. Enligt mig och min erfarenhet av saken så sitter det mesta av kraften i ett slag i din vana att slå, inte i din längd eller dina muskler (fast det självklart även kan vara bidragande faktorer). Så det så.😋

Men nu ska jag fixa senmiddag (nyttigare pasta och vegoschnitzel), och sen ska jag kura ner mig i sängen med en hemuppgift och halvtitta på mitt älskade Game of thrones. Så, vi hörs när vi hörs.❤

 

I ett provrum efter DBT:n - dagens outfit och en jävla tvättbjörn (en av alla fördelar med att vara en liten person: barnavdelningen hahaa)En del av kvällens läsning (hemuppgifter till DBT:n och lite runor) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: