Find my soul

Hello. Jag vet inte hur jag ska börja det här inlägget, för det blev fan inte som jag hade tänkt ikväll, haha! Men iallafall... jag kom precis ut ur duschen, just nu sitter jag och lyssnar på creepypodden och tänker lite på allt jag har tänkt på idag, och nu tänkte jag skriva av mig lite snabbt här innan jag kurar ner mig i sängen och rensar tårkanalerna till All dogs go to heaven. 

Jag har faktiskt inte gjort så mycket idag, det har varit en tänkar-dag, jag har väl mest tänkt på mitt livs stora frågor (just nu), men jag har faktiskt städat lite och så med, haft ett mycket givande samtal med den där André nu på kvällen, och så sov jag en stund och drömde någonting väldigt jobbigt och någonting lite fint, och så har jag hoppat hopprep, haha! :) Men iallafall, tillbaka till mina tankar. En sak jag har tänkt väldigt mycket på är att flytta ifrån Göteborg, det har jag gjort väldigt länge faktiskt (till och från i flera år typ haha, jag tror att det hade varit bra för mig), sen har jag tänkt på typ allt ifrån femårsplanen (som jag kommer att skriva mer om inom kort), till typ DBT:n och hur det går / kommer att gå, till vad jag ska göra av mina tatueringar, och bloggen, till Zeke, till mötet jag ska ha med rehabkoordinatorn nu den 26e osv osv... och en massa saker som jag känner att jag behöver bli bättre på (både personligt och bloggrelaterat). Ja alltså, bara en massa stora tankar, som självklart nu är ännu större och mer utvecklade efter att ha funderat på saken en stund. Inget blev direkt löst av mitt grubblande, fast jag kom på ett par writing prompts dock (saker att skriva om här typ), så det var ju bra. Och så har jag självklart tänkt på en massa saker som jag inte delar med mig av här, för lite privat måste jag faktiskt vara känner jag. ;) Och det var allt för nu, vi hörs när vi hörs.♥

Speak and open up your mind, it's something you should do all the time. Keep exploring, seek and find, you know you might surprise yourself. Talk without a taint or hold, the doubts that should embrace your heart, the calm and chaos of your soul, you know you might surprise yourself. Take a pen and write this down, draw something that can't be found, and learn to walk again somehow, you know you might surprise yourself. 


and All dogs go to heaven 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: