En morgon på Sahlgrenska, och en mycket viktig årsdag

Hello. Det blev ganska sent igår ändå... jag läste ett par sagor i Grimm's complete fairytales, och sen skrev jag nytt mat och träningsschema, och det börjar följas imorgon typ. Duktig Bina (klappar mig själv på axeln). Det här ''matschemat'' känns lite sådär dock, det är lite sådär ''man tager vad man haver'' typ (knäckebröd, kottar och vatten typ), haha! Men det är bara för typ tjugotre dagar framöver, så det ordnar sig... jag är liiite orolig för att gå ner i vikt faktiskt, det vill jag faktiskt verkligen inte nu när jag äntligen gått upp mina kilon igen. :/ Men jag hoppas, och tror faktiskt att det kommer att gå bra ändå. Bina fixar allt.👊

Det blev för övrigt ingen jättebra start på dagen för mig idag. Jag hade ju tänkt gå upp vid halv sju för att hinna med en långpromenad i skogen med Zeke och kameran innan jag drog till mötet med rehabpersonen (fota med lite morgonljus, försöka få till ett bra foto på mitt hår och sådär), men näe... igårkväll kom jag på att jag hade en tidig tid hos läkaren på Sahlgrenska (gynekologen, bara en rutinkoll typ, blodprov och andra otrevligheter). Så min fina plan sprack. Istället fick jag rulla ur sängen vid sex imorse, göra allt som måste göras typ fort som fan, och sedan dra iväg. Det gick för övrigt bra och sådär. :)

Men sen skulle jag ju ha mötet med rehabkoordinatprn på öppenvårdspsykiatrin i Gamlestan (där jag har min DBT och allt det där) klockan tio, så det kändes onödigt att åka hem däremellan... så jag åkte dit och tänkte att jag skulle sitta och ta det lugnt i väntrummet den timmen som var över, men näe... jag hann sitta där i typ en kvart eller något innan min läkare där fick syn på mig och drog in mig på sitt kontor (snurrtanten trodde att jag var där och väntade på henne, tror jag), så vi hade ett oplanerat möte typ. Det gick väl bra det med, I guess, haha... och sen blev det att ha mötet med rehabkoordinatorn direkt efter. Det mötet väl gick också bra tror jag, hon ska boka ett möte med någon jävla verksamhet, och så ska vi träffas hela högen och prata om vad för typ av aktivtet som blir bra för mig, typ. :) 

Men, jag har faktiskt gjort en del annat idag också (jag har alltså inte bara åkt igenom hela stan, hängt på Sahlgrenska, hängt på öppenvårdpsykiatrin, haft möten med läkare, och dylikt). Jag har hittat / nått upp till / kastat två ''stoppa nazisterna'' klistermärken i Gamle, jag har räddat ett litet bi som var nära att bli nedtrampat, och så har jag varit på en shoppingrunda med min mamma och moster. Jag köpte bara en ny mascara, och ett par nya skor (de var dock lite halvt från mam också, men ändå). Skorna är asnice, för övrigt. Jag älskar dem. :D Annars var jag nog fan mest med de två för att agera packåsna (de är bara ute efter att utnyttja mig och mina muskler), haha! 

När jag kom hem gömde jag mig under täcket en stund, så jävla trevligt! ;D Därefter blev det en sväng till ica, en promenad med Zeke, hopprep (untouched x5, det får duga idag) och det var typ precis nyss, så det blir att ta en mycket efterlängtad dusch när jag har skrivit klart här. Vid min mosters skägg, va trött jag är nu, haha! Nämnde jag att jag bara sov i fyra timmar inatt? Det blir fan att nana i tid ikväll, och fan va gott jag ska sova, och fan va fint jag ska drömma. Vi hörs när vi hörs.❤

Ps; mitt underbara, älskade hår fyller fyra år idag typ. Grattis till mig själv, jag är otroligt lycklig och stolt över mig själv!
 

Två tagna igår: håret, och den långa vita 


Just nu typ 
 

06:49 snapshot, och typ 08:something utanför Sahlgrenska 


Det lilla bi't, och lövet som hade ett hjärta


... och mina nya skor!😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: