Others act upon me, therefore I am

Hello. Jag vaknade av mig själv, nästan utvilad, redan vid halv åtta imorse, och fan va gott jag sov inatt... och fan va fint jag drömde. Jag kommer dock faktiskt inte ihåg vad jag drömde inatt, men jag vaknade med en speciell känsla som helt klart betyder att jag drömt fint. :) 

Eller, nu när jag tänker efter... jag minns en dröm faktiskt, men det här var en väldigt tidig dröm, så det var inte den som levde kvar i mig när jag vaknade imorse. Jag skulle iallafall köra min första thaiboxningsmatch, på en buss stående på persiljegatan (längst upp här i lövgärdet, där min mamma bodde förut), jag pratade lugnande med min motståndare (som var den pratglada kvinnan jag träffade på bussen från Borås i lördags, hon vägde väl närmare 85kg tror jag) och försäkrade henne om att jag skulle ta det jävligt lugnt med henne (hon var typ asnervös och försökte dra sig ur osv haha), och sedan hjälpte Mike (en av mina tränare, typ) mig på med handskarna. :) 

DBT:n (individualterapin) gick bra idag, tror jag. Jag fick prata (nästan halvgapa) av mig lite frustration, och sen fokuserade vi mest på mina aggressioner vs min självkontroll (cred till mig för fan va duktig jag är!!!), och så blev det även lite fokus på min tomhet och det som river i mig, typ. Helt klart alldeles för allvarliga och djupa saker för att skriva om här just nu. Men iallafall... vi pratade även om hemuppgifterna jag har till gruppen till nästa vecka, och det är mest thaiboxnings.relaterade grejer faktiskt. Förutom lite administrativt så har jag ju som uppgift att dra dit och titta på minst två gånger innan nästa torsdag. Tanken är att jag ska dit och agera tvärtemot min känsla. Spännande, och läskigt på samma gång, och jag ser fram emot att lyckas ta mig igenom den här utmaningen. 

Jag kom typ precis in med Zeke efter kvällspromenaden, just nu sitter jag med min gammelman (Smoggy) i mitt knä, skriver och lyssnar på ett par favoritavsnitt (värstingar) mec creepypodden. Jag känner mig ganska inspirerad just nu, så jag ska ta tillfället i akt och gå all in i mitt bloggprojekt här nu så att jag blir färdig någon jävla gång. Jag har en del bra (och viktiga) saker som jag ska göra när jag väl blivit färdig med det här. Jag ska läsa Den forna seden, jag ska fortsätta med mitt borderlineprojekt här på bloggen osv. Det är en sån där sak som känns otroligt viktig (och bra) för mig, men som jag liksom har skjutit på av så många anledningar (annat har kommit i vägen, jag har känt mig lite orolig över en del av allt jag skriver om etc). Jag har en känsla av att jag även kommer att hitta en del saker att skriva om här även i Den forna seden, faktiskt. 

Men nu ska jag fortsätta med mitt här, vi hörs. Godnatt.❤
 
 
Others act upon me, therefore I am. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: