Det river i mig

Hello. Jag kom precis ut ur duschen, halvligger här och filosoferar, i vanlig ordning. Jag är känt mig jävligt nere, och typ frustrerad, hela jävla dagen. Det river i mig. 

På tal om någonting helt annat så är jag mitt i att försöka lära mig äta frukost (läs: mat överlag egentligen) typ. Det är asjobbigt, verkligen, I kid you not. Jag mår fan illa, haha! Usch. Jag brukar ju göra väldigt annorlunda: first I do the things (promenad med Zeke, träning, dusch och piff, ev terapi etc), and then I eat the breakfast. Men  keso och nötter (det blev valnötter idag) funkar faktiskt helt OK ändå, då det är ganska ''lätt'' mat, typ. :) 

Det är lönedag för mig idag, så jag drog in till stan ganska tidigt, jag tänkte ägna mig åt lite tröstshopping (distraktioner från det som pågår inom mig, och materiell lycka), typ. Jag köpte bland annat en pärm, ett gäng fina postitlappar och lite sånt till mina DBT papper. Jag köpte även tre par stumpor, två fina firewood doftljus, två gosiga filtar och ett par skålar. :) Jag testade en gosig pyjamas också, men jag kände mig väldigt osäker där så den fick bli kvar i butiken. Och så lade jag till en massa böcker (och lite annat) i min mentala önskelista. :) 

Det gick inte så bra med ''trösten'' i det hela dock, tyvärr. Jag känner mig fan inte OK ändå. Vissa dagar går det helt OK med att bara pusha bort det jag känner och tänker, vissa dagar går det inte alls, det beror nog helt enkelt på hur hög på känsla jag är... eller hur trött jag är (eller blir) av det. Det är mycket utmattande att hela hela tiden kriga och kämpa emot sig själv (eller en del av sig själv, eller sina känslor). Det känns som att jag har världens tyngd vilande över mina axlar (och mitt hjärta), och det är faktiskt så det är, trots att jag inte kan förklara det för någon annan på ett förståeligt sätt. Jag vill inte gå in på varför det känns så jobbigt just nu, både för att det beror på så jävla många olika saker, men även för att jag inte hur jag ens skulle börja berätta och förklara, typ. Jag har helt enkelt alldeles för mycket att tänka (och känna) på just nu, som alltid typ... jävla skit. 

När jag kom hem blev det iallafall först och främst att andas ut lite, därefter blev det att stressträna och sedan drog jag iväg för att hämta Loke på skolan, och sen blev det en impuls-sväng till stora willys med J, och sen när jag kom hem blev det att fixa senmiddag och ta en dusch typ, och det var typ nyss så... och just nu känner jag egentligen bara för att gömma mig under mitt täcke och stanna där, men näe... det blir väl att fortsätta med mina misslyckade distraktioner - en skräckfilm (det lutar åt Insidious) och lite skrivande, eller om jag ska klippa lite musik... hm. Det blir i vilket fall som helst förhoppningsvis att nana tidigt. Vi hörs när vi hörs.❤


Till och från hela jävla dagen 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: