Alldeles alldeles underbart (!?)

Hello. Loke är här och sover över, vi har haft mys och filmkväll typ, tittat på Superhjältarna och ätit massa dodis (eller ah, han har ätit massa dodis, jag har gottat med lite chips och coca cola). Nu ligger han och sover i min säng, jag ligger i soffan och halvtittar på The little girl who lives down the lane, jag tänkte att jag skulle uppdatera lite snabbt här. :) När jag har skrivit klart här är tanken att jag ska försöka distrahera mig ifrån allt jag för tillfället har i huvudet och försöka jobba lite med en hemuppgift till DBT:n före läggdags. Jag hoppas innerligt att jag lyckas somna relativt tidigt sen, då jag typ vet att Loke kommer att väcka mig en bra stund före sju imorgon, haha! 


Jag åkte från Borås mot Göteborg lite efter tio imorse, jag hade det tyyp hur bra som helst där, och det kändes faktiskt väldigt tråkigt att åka hemåt igen... men det blev en mycket fin promenad till busstationen iallafall (typ 45 min).😍 När jag väl var på bussen så var min tanke att jag skulle typ halvsova och lyssna på musik hela vägen hem, men näe... jag hamnade bredivd världens mest pratglada människa, jättetrevlig och sådär, men helvete va jobbigt ändå, haha!😂 Den där bussen tar nästan precis en timme, och vi hann prata om typ allt mellan himmel och jord kändes det som. "Ha en fortsatt trevligt resa!" (hon skulle vidare mot Ängelholm) - "Tack. Lycka till med den där killen, hähäh!" svarade (halvskrek) hon - "Tack så mycket, ha det gött!" halvskrek jag tillbaka samtidigt som jag typ fucking rodnande sönder.

När jag väl kom hem var jag så jävla trött att jag bara drog täcket och kuddarna till soffan, och sen låg jag där under täcket i typ fyra timmar innan jag var tvungen att gå upp för att hinna med en dusch och sådär innan jag skulle iväg och hämta hit Loke, och det var lite före klockan sju. Tydligen så har Loke tjötat om att komma hit hela veckan, haha... :D Zeke fick hänga med mig dit, jag berättade för Loke om Embla och Ask (de första människorna), och vi fick oss en liten kvällspromenad alla tre. Så duktiga båda två.❤ Två av mina typ sju (eller blir det åtta?) favoritpojkar. 

Och hur mår vi idag? Typ just nu? I really don't know. Jag vet bara att jag är jävligt trött, och att jag typ... hm. Ja, nu är det sådär... att jag känner mig typ asglad (och att jag har anledningar till det, typ) samtidigt som jag typ har kaos i huvudet. Det är bitterljuvt, som alltid typ, haha! Jag har så jävla mycket att tänka på just nu, och jag känner att jag har världens tyngd över mina axlar (och mitt hjärta) typ, men att jag liksom känner mig glad ändå. Jag vet fan inte hur jag ska förklara det... och så känner jag faktiskt lite typ ånger (?) över någonting som hände idag (eller inte hände, rättare sagt haha). Jag tänkte iallafall försöka göra någonting åt det där kaoset... eller ja, de delarna av kaoset som jag faktiskt kan ta tag i själv, typ. Jag måste bland annat skriva en lista över allt som jag känner att jag måste ta tag i typ nu (storstäda, läsa typ fem böcker samtidigt, bli färdig med mitt bloggprojekt, maila House, räkna lite på resten av årets ekonomi osv osv osv), och sen får jag helt enkelt bara börja ta tag i allt och bocka av typ.✔ Det blir ju ett steg i rätt riktning iallafall, och sen får jag helt enkelt fundera vidare och hoppas på att komma fram till någonting att göra av de andra delarna av kaoset också. Det ordnar sig säkert, Bina fixar allt. Men det var typ allt för nu, vi hörs när vi hörs, godnatt.❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: