Mayday, mayday (!)

Hejsan hejsan. Jag har världens jävla matkoma... jag har precis gottat i mig laxpasta, och så är jag helt galet sugen på räkor faktiskt, och jag har ett gäng räkor på tining just nu faktiskt.😇😍 #cravings  Och nej, jag vill inte prata om det (*det being the faktum att jag egentligen är vegetarian)... jag behöver lite tid för att bråka med mig själv och tänka på saken innan jag yttrar mig, haha! 

Jag började dagen med att åka lite buss, sen blev det morgonträning, en dusch och piff typ. Morgonens träning blev med lite blandad fokus, lite armar och lite ben/röv, plus att jag faktiskt tog på mig mina boxningshandskar och övade lite teknik (skuggboxning a'la muay thai, typ)... hur kul som helst. :D Och så tog jag mina mått förut också, och det ser helt OK bra ut... det går åt rätt håll iallafall så jag känner mig nöjd :D 

Annars har jag mest tagit det lugnt idag faktiskt, pillat massa med bloggen, lyssnat på creepypodden osv. Och så gick jag faktiskt närmare fyra kilometer för en liten stund sedan (före maten), så lite redig har jag varit idag ändå. :D Och så har jag faktiskt kommit en bra bit med pillandet här på bloggen också... fan va jag vill bli färdig med det här alltså... det känns egentligen mest viktigt bara för att jag vill kunna fortsätta med mitt borderlineprojekt, och så har jag typ fem böcker som jag känner att jag måste läsa typ nu. 

Jag har räknat spindlar idag med. Det bor (minst) sex spindlar i mitt tak i köket, och en av dem är fucking gravid. Jag pallar inte, men jag måste verkligen göra någonting åt det där. Jag brukar liksom låta dem vara... när jag upptäcker en spindel i taket brukar jag säga någonting i stil med att ''jaja, okej, jag vill inte ha dig här, men du får lov att stanna så länge du håller dig där uppe, kommer du neråt så kastar jag ut dig, eller dödar dig, så, nu har du blivit varnad...'' Jag är typ livrädd för spindlar, bara att jag inte vill döda dem... det känns så elakt och onödigt. Men vafan... jag skulle vilja samla ihop dem i någon jävla burk och bara kasta ut dem (innan den gravida lägger ägg), men jag vågar inte. För helvete. Jag var i precis samma situation förra sommaren, och då slutade det med att min gravida spindel la sitt enorma jävla ägg (och man kunde se asmånga spindlar där i), och att jag råkade döda dem allihop efter många hemska om och men. Någon frivillig som vill komma hit och plocka spindlar?😉😇😂

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det att fortsätta med creepypodden och pillandet här. Vi hörs.❤

Morgonmys


Så jävla jag (på tal om mina spindlar i köket)...


Others act upon me, therefore I am

Hello. Jag vaknade av mig själv, nästan utvilad, redan vid halv åtta imorse, och fan va gott jag sov inatt... och fan va fint jag drömde. Jag kommer dock faktiskt inte ihåg vad jag drömde inatt, men jag vaknade med en speciell känsla som helt klart betyder att jag drömt fint. :) 

Eller, nu när jag tänker efter... jag minns en dröm faktiskt, men det här var en väldigt tidig dröm, så det var inte den som levde kvar i mig när jag vaknade imorse. Jag skulle iallafall köra min första thaiboxningsmatch, på en buss stående på persiljegatan (längst upp här i lövgärdet, där min mamma bodde förut), jag pratade lugnande med min motståndare (som var den pratglada kvinnan jag träffade på bussen från Borås i lördags, hon vägde väl närmare 85kg tror jag) och försäkrade henne om att jag skulle ta det jävligt lugnt med henne (hon var typ asnervös och försökte dra sig ur osv haha), och sedan hjälpte Mike (en av mina tränare, typ) mig på med handskarna. :) 

DBT:n (individualterapin) gick bra idag, tror jag. Jag fick prata (nästan halvgapa) av mig lite frustration, och sen fokuserade vi mest på mina aggressioner vs min självkontroll (cred till mig för fan va duktig jag är!!!), och så blev det även lite fokus på min tomhet och det som river i mig, typ. Helt klart alldeles för allvarliga och djupa saker för att skriva om här just nu. Men iallafall... vi pratade även om hemuppgifterna jag har till gruppen till nästa vecka, och det är mest thaiboxnings.relaterade grejer faktiskt. Förutom lite administrativt så har jag ju som uppgift att dra dit och titta på minst två gånger innan nästa torsdag. Tanken är att jag ska dit och agera tvärtemot min känsla. Spännande, och läskigt på samma gång, och jag ser fram emot att lyckas ta mig igenom den här utmaningen. 

Jag kom typ precis in med Zeke efter kvällspromenaden, just nu sitter jag med min gammelman (Smoggy) i mitt knä, skriver och lyssnar på ett par favoritavsnitt (värstingar) mec creepypodden. Jag känner mig ganska inspirerad just nu, så jag ska ta tillfället i akt och gå all in i mitt bloggprojekt här nu så att jag blir färdig någon jävla gång. Jag har en del bra (och viktiga) saker som jag ska göra när jag väl blivit färdig med det här. Jag ska läsa Den forna seden, jag ska fortsätta med mitt borderlineprojekt här på bloggen osv. Det är en sån där sak som känns otroligt viktig (och bra) för mig, men som jag liksom har skjutit på av så många anledningar (annat har kommit i vägen, jag har känt mig lite orolig över en del av allt jag skriver om etc). Jag har en känsla av att jag även kommer att hitta en del saker att skriva om här även i Den forna seden, faktiskt. 

Men nu ska jag fortsätta med mitt här, vi hörs. Godnatt.❤
 
 
Others act upon me, therefore I am. The butterfly effect, och ryck i äggstockarna

Hello, jag kom precis ut ur duschen, som alltid typ. Jag kom hem för en liten stund sedan, jag har varit ute på ett litet äventyr. Jag har spenderat större delen av dagen under täcket i soffan typ, och jag har nog inte mått så bra... sen ringde Caroline lite från ingenstans och så blev jag lite halvt utdragen av henne och Benyamin - det blev att dra ut till Frölunda torg och umgås lite. Det var hur mysigt som helst.♡ Vi gick runt i massa affärer, tog en fika (jag åt en fucking räkmacka för första gången på flera ååår), flicksnackade massa och så fixade vi lite inför den lilles kalas med. På tal om det så har jag fått äran att agera fotograf på hans kalas om två veckor. :D Just det ja, en sak till, så jävla gulligt... när vi tre stod och köade i någon butik förut så fick jag ett meddelande av den där André, och så kände jag mig typ så aslycklig att jag typ fick ur mig ett ganska högt kurrande pipljud och typ värsta leendet, och B blev typ aaasglad av det, så han fick värsta leendet han med. Så jävla sött! Jag blir fan så jävla bebissjuk av Benyamin att det på riktigt fucking rycker i äggstockarna på mig.😍😂

Jag mådde som sagt typ inte bra alls innan jag drog iväg och mötte upp de två... men ingenting hjälper mot den där tomheten, och det där som river i mig, som att spendera lite tid med nära och kära.♡ Det funkar oftast asbra, för stunden iallafall. Men nu sitter jag här igen, och fan... :(( Imorgon har jag äntligen DBT (individualterapi) iallafall, och det ser jag fram emot som bara fan, jag behöver verkligen få prata av mig lite frustration och jag har två issues som jag verkligen behöver... prata om, jobba på, eller whatever you wanna call it. 

Nu är tanken att jag ska halvligga kvar här med den bärbara i mitt knä typ hela kvällen, lyssna på creepypodden och faktiskt jobba lite med mitt jävla bloggprojekt, och skriva ner lite saker som jag inte får glömma att ta upp med psykologen imorgon, det blir nog en bra distraktion en stund. Vi hörs när vi hörs.❤ 

 

Ps till er som såg min snapstory förut; Jag ber liite om ursäkt, men jag menade verkligen allvar med det jag skrev, fast jag förstår att det kanske låter lite ''extremt'' och oförståeligt eller något, jag vet inte. Jag känner bara att... ja, sådär som jag skrev, och jag menade verkligen alla, så som jag skrev, men jag vill inte att någon ska ta det personligt heller... men jag kan verkligen inte hjälpa det (inte just nu iallafall). Av någon för mig just nu helt oklar anledning så känns det här som någon typ av butterfly effect (fjärilseffekt) - begreppet bygger på teorin om att en marginell påverkan i en del av ett system kan få stora och oförutsägbara effekter någon annanstans i systemet. Exempelvis antas en fjäril som i Mexiko slår med sina vingar kunna ha en minimal påverkan på luftströmmar, så att en orkan skulle kunna drabba södra Sverige senare. Den riktigt lilla händelsen slår igenom på den stora händelsen en tid senare då denna kan betraktas såsom ett kaotiskt system.


Söndags äventyr

 
Brunnsparken by night