'til my watch is ended

Hello. Jag sitter hemma hos storebror med den bärbara i mitt knä, pillar här och tittar på Hotell Transylvanien. Jag tittar typ alltid på den när jag är här och passar de sovande barnen nu mera. Det är min nya grej här, haha! :) 

Jag har haft en väldigt bra dag faktiskt, och jag ville nog egentligen bara skriva det tror jag. Jag har fått massa gjort idag... jag har påbörjat min ordentliga storstädning, tvättat gardiner, putsat ett fönster eller två, lekt med kameran, varit på terapin osv. Och så har jag ätit lussemissar, så jävla gott! Och så har jag saknat André, fucking massor också. DBT:n (indivualterapin) förut gick asbra, enligt mig. Jag fick prata om en sak som jag verkligen behövde prata om, och han lyssnade bra (självklart) och bidrog med idéer och tankar, och gav mig beröm för min ambition och duktighet. Det var typ precis vad jag behövde idag känner jag. 

Men nu tänkte jag fortsätta titta på filmen, och jobba lite med mitt projekt här, 'til my watch is ended. Vi hörs när vi hörs.❤ 
 
Fyra tagna idag, pre-therapy, Lilly tycker att den första där helt klart bör bli nya profilbilden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: