Moving pictures

Hello. Jag har typ inte gjort något speciellt idag känns det som. Jag har tränat, duschat och varit och handlat. Lilly ringde och räddade livet på mig lite förut. Och så har jag lärt mig (nästan iallafall) hur man gör gifs (rörliga bilder). Tanken är att jag ska sitta här pch pilla med mitt bloggprojekt tills det blir läggdags sen. 

Imorgon ska jag ringa ett par samtal (som jag för övrigt väldigt gärna inte pratar om), jag ska slänga iväg ett mail till House, jag ska städa som fan, panta en massa pant (gettin' rid of the evidence), klockan 13:15 har jag gruppterapi, och sen när jag kommer hem därifrån blir det träning och en dusch, och därefter är tanken att jag ska halvligga här och pilla med bloggen tills det är läggdags igen. Jag ser verkligen fram emot att bli färdig med det här jävla projektet. Jag hade ett sånt jävla flyt med det där inatt, jag satt här och pillade med bloggen, hade en massa tända ljus och grejer, och så hade jag creepypodden i bakgrunden. Och det, mina vänner, är typ precis vad jag ska göra nu (plus ett par sista burkar coca cola vanlij), så, vi hörs när vi hörs.❤

Ps, jag saknar dig. 

Ett till ps; den gravida spindeln är kvar än, men hon har inte äggat än, frågan är varför ingen har kommit hit och burit ut henne!? Jävla dålig stil. 


Mina ''testgifs'', haha, helt OK ändå (videomaterial från maj 2016) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: