Nothing to see here, questions and answers

Hello. Okej, jag var förbannat uttråkad en stund inatt, så jag låg här med en lista och svarade på gamla frågor, haha! Det är typ samma gamla vanliga, faktiskt, så det kanske inte är jätte spännande att läsa, men, jag tyckte iallafall att det var väldigt roande att svara på frågorna iallafall. ;D 


Vad heter du? 
- Evelyn Sabina Leila Olsén. 
Har du några smeknamn?
- De flesta kallar mig bara Bina, eller Sabina. :) Sen har vi ju de som kallar mig Sabbe, Napoleon / Nappe etc. 

Hur lång är du?
- 156 stolta cm. 

Vad har du för ögonfärg?
- Mina ögon är blå/grön melerade, med lite gult. :) Ibland är de mer blå än gröna, och tvärtom, och ibland känns de nästan färglösa, alltså typ gråa. 

Har du bra självförtroende?
- Mitt självförtroende är svartivitt, så den här frågan är jävligt jobbig att svara på. Ibland har jag verkligen världens bästa självförtroende, men ibland är det verkligen nere på botten. Just idag skulle jag vilja påstå att det är jävligt bra faktiskt. :D 
Är du nöjd med dig själv?
- Oftast (se ovan, typ). 

Vad gör du när du har tråkigt?
- Sånt här, haha! ;) 

Vilket är ditt drömjobb? 
- Den här frågan är också jobbig, faktiskt. Först och främst för att jag väldigt gärna vill studera... men, jag skulle vilja arbeta som kurator, eller med skrivande. Eller i någon butik. Kanske fotografera vid sidan av. Min dröm är typ att ha ett bra arbete (något av de ovanstående), som jag trivs med, men att endast jobba på deltid och spendera resten av min tid hemma (med min ev. framtida familj, eller så). 

Vem såg dig naken senast?
- Det var nog fan jag, hähä! ;) 

Vilken är din typ?
- Jag tycker inte att jag har någon ''typ'', typ. Men, jag har väl saker som jag ''går efter'', eller vad fan man ska säga. Han måste vara äldre och längre än mig. Sen finns det ju massa lite mer självklara saker, typ... han måste tycka om djur, vara av nordiskt påbrå, vara iallafall relativt hälosam. :) Och så måste han kännas som en ''bra person'', typ. Det är väl det som är viktigast. :) Det finns säkert något mer här egentligen... men det här var vad jag kom på nu. :) 

Vad är då en ''bra person'', enligt dig?
- Jag tycker att det är asjobbigt att förklara vad en ''bra person'' är... jag menar, för mig känns det som en självklarhet att vara ''en bra person'', jag tänker att det egentligen borde vara en självklarhet för alla, men nu är det ju tyvärr så att majoriteten av befolkningen inte är vad jag skulle kalla ''bra personer''. Men iallafall, snabbt förklarat så är väl en bra person är någon som är lojal, ärlig och omtänksam, typ. :) 

Favoriter?
- Igen, vilka jävla favoriter!? Vi kör några random favoriter då: Mina favoritfärger är svart och ljusgrått. Mitt favoritväder är regn och åska. Min favoritmat är pistagenötter, vattenmelon och avokado. Ett par av mina favoritböcker är White fang, I hate you don't leave me, The perks of being a wallflower etc. Ett par favoritserier är Vikings, Game of thrones, One tree hill och Charmed. 

Vad är det bästa du vet?
- Jag måste fundera lite på det där... men jag återkommer.
Vad är det värsta du vet?
- Falska människor (lögner, otrohet, ''dåliga personer'' etc), pedofiler, djurplågare etc.

Vad sover du i?
- Det är lite olika, men det är väl oftast i min säng, i trosor och ett linne. :) 

Skulle du hellre ta bilden, eller vad med på bilden?
- Jag älskar att fotografera, men jag älskar att vara med på foto också, så jag vägrar välja, haha!

Vilken film kan du alla repliker till?
- Det är ett par stycken... bland annat Svärdet i stenen och Thumbelina.

Är du oskuld?
- Ja. 
Seriöst? 
- Nej.

Har du barn?
- Jag ser mina fyra hårbollar som mina barn, så ja, typ. :)  
Vill du ha barn?
- Jag vill ha ett människobarn eller två i framtiden, ja. 

Vad skrämde dig om natten som barn?
- En ninja-liknande typ som låg under min säng. :( 
Vad ville du bli när du blev stor (när du var liten)?
- Tandläkare och brandman. 
Vad hette ditt favorit gosedjur när du var liten? 
- Kevin, och jag har fan kvar honom än. :D

Vilka städer har du bott i?
- Jag har bott i Göteborg i 23 av mina 25 år, men jag flyttade runt under ett par år i min tidiga ungdom (behandlingshem typ), bodde då i Uddevalla i sex månader, Trollhättan i elva månader och sedan Skåne i sex månader, tills jag flyttade till Göteborg igen. :) Jag tror att jag har bott i Lödöse också, i typ en månad eller nåt, haha... :p 

Vilka länder har du varit i? 
- Sverige (självklart), Danmark, Polen och Frankrike. 

Vilka länder vill du resa till? 
- Finland, Island och Irland känns viktigast. Sen vill jag väldigt gärna åka tillbaka till Frankrike och hälsa på Lynn och Thibbe. :) 

Vem är du mest lik i din familj?
- Min pappa och min storebror.❤

Vad är det för färg på din tandborste?
- Min tandborste är naturfärgad, i trä. Det är en Humble brush, hur fin som helst. :) 

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? 
- Den perfekta morgonen... hm. Jag skulle vakna tidigt, före klockan, bredvid någon speciell, det skulle regna ute, och jag skulle känna att jag mår bra, typ. :) 

Har du någon piercing?
- Bröstvårtan (haha) och tungan. 

Vad har du för ringsignal?
- Min fon är på vibb, och har varit det i flera år. 
Hur svarar du i telefon?
- Det är olika. Oftast blir det att jag skriker ''Vänta liiite!'' på håll (medan jag sätter i mitt headset) och sen säger jag typ ''haha ja hallå''. Om jag inte känner igen numret så brukar jag svara med ett fint ''Sabinas telefon.'', förutsatt att jag ens svarar, vilket jag oftast inte gör om jag inte vet vem det är som ringer. 

Svär du ofta?
- Hela jävla tiden. 
Vilka svordomar använder du mest?
- Fan, jävla, fuck / fucking. Ordet ''fitta'' används ganska ofta också.

Är du nöjd med ditt liv?
- Nej, men jag är på god väg. Jag jobbar på det (och mig själv), och vet vart jag vill med livet. 


Random shit: 
- Jag vill, fortfarande, så jävla gärna ta pianolektioner. Det är en sån där sak som jag tänker på lite varje dag. Det hade varit jävligt kul att lära sig spela bas, och kanske fiol också.
- Jag var inne på adlibris förut, i jakt på de första tre böckerna i Sagan om isfolket, jag hittade dem inte, men jag kan ha råkat beställa ett par andra böcker istället.😇😈 Lite svenska folksägner, runor och nordisk mytologi till mitt lilla bibliotek. :D
- Idag är det 47 dagar sedan jag slutade röka. :)
- Nu ska jag ta en långpromenad med Zeke, och jag hoppas på regn, haha! Sen är det senfrukost och träning som står på schemat. :) Vi hörs när vi hörs.❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: