A great morning, and a not so great day

Hello. Jag vaknade redan vid halv åtta imorse, så jävla skönt! :D Jag började dagen med att dra till Angered för en Celsius samtidigt som storebror, William och barnen drog iväg till sitt (jobb, fritids och sånt). Därefter hade jag en bra stund ensam hemma, det blev lite träning, 4,8 km i skogen med Zeke, frukost, en dusch och piff, typ. Jag kan ha passat på att ''sjunga av mig'' lite när jag var ensam hemma också, haha! ;) Sen drog jag iväg mot gruppterapin.

Där någonstans hände något med humöret. Jag gick från ''Jag har haft en jävla fin start på dagen faktiskt.😍 En powerwalk i skogen med Zeke, träning (legday) och en stund ensam hemma.😊 Nu är jag på väg till gruppterapin (DBT), och har en känsla av att allt kommer att gå asbra idag!'' (som jag skrev på instagram), till typ... ja, jag vet fan inte, fort gick det iallafall, och det var en jävla nedåtsväng från helvetet, och det satt i när jag kom hem också... ingenting kändes bra, allt och alla kändes som fucking bullshit, inte ett enda jävla foto jag tog blev bra, vädret var äckligt, jag hade huvudvärk etc etc... så jag typ planerade att bara stänga in mig på mitt rum och stanna här typ. Men jag undrade lite hur jag skulle göra / förklara mig, typ. Det kändes jävligt olägligt att må dåligt typ, nu när jag bor här, haha... men ni vet, det är ju väldigt mycket lättare att säga typ ''jag mår illa'', än ''jag mår dåligt'', och av någon anledning är det mer förståeligt och typ... ja, jag vet inte. Jag behövde iallafall verkligen vara för mig själv en stund, så det fick bli min förklaring. Jag mår bra nu dock, jag är jävligt trött bara. :) Svartvita jävla helvete. 

Jag har individualterapi (bara psykologen och jag) imorgon, och sen är det ''semester'' under sommaren. Jag får lite ångest när jag tänker på det faktiskt... jag vill inte ha någon jävla semester. Det här kanske låter lite konstigt, men DBT:n är typ ''the highlights of my weeks'' nu mera, på riktigt alltså. Jag har iofs en jävla massa hemuppgifter och sådär som jag ska göra under tiden, så jag har att göra ändå, men ändå. Det känns inte bra. Men det ordnar sig... :)


Lite random sådär... men det blev inte riktigt som planerat igårkväll... jag drog till Ica (med Jimmys foppatofflor på mig😂), sen när jag kom hem blev det att titta på Independence day (2016) med storebror och William. Vi tjockade oss lite, slogs lite, skrattade lite och ja... tittade lite halvt på filmen. Den var för övrigt helt OK, men jag tycker ändå att första filmen var massa bättre. :) Och så kan jag ha råkat dra iväg till nya lägenheten och kollat ''renoverings-läget'' igen, haha! Ännu mer rivning och kaos typ, haha, men som sagt, det är askul att se att det händer grejer. :D På tal om det så är det 40 dagar kvar tills jag flyttar hem (inte 49 som jag skrev igår). Wohoo!

Nu ska jag sätta igång med en hemuppgift (egensinne och villighet), och sen blir det att halvtitta på någon film och försöka sova. Jag hoppas att ni mår fint!❤
 

This morning
 
Right now

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ärren😯

2017-06-21 @ 21:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: