''Jag tycker väldigt mycket om hud''

Hello. Jag vaknade på helt fel sida av sängen idag igen, haha! Jag tror att jag typ vänder på mig sådär under natten just för att fönstret är öppet, och det typ drar lite kyligt och skönt precis där. Jag hade jävligt svårt att somna inatt... så det blev ganska sent. Jag låg länge och vände och vred på mig, fixade mina naglar, tittade på Wrong turn V, skrev lite och sådär. Jag tror att jag somnade runt två inatt kanske, och jag vaknade inte förrän vid elva eller nåt, jag fucking hatar att sova bort hela dagar typ, och jag är astrött, så det känns mindre bra, men jag känner mig ändå nöjd med dagen, so far. :) 

Jag började dagen med att leka lite med kameran, jag gick igenom morgonens foton typ nyss, och jag känner mig lite tvär nu bara för det. Ni förstår, jag tycker väldigt mycket om hud. Nejdå, det där lät inte alls creepy, haha! Jag menar att jag tycker om att fota hud, absolut inget naket, men ändå rätt så... lättklätt, eller vad fan man ska säga. Jag tycker att foton där man visar lite hud är väldigt mycket finare än alternativet.😇😈 Det jag känner mig tvär över just nu är att jag inte ''kan med'' att lägga ett par av bilderna jag tog förut, för att det hade känts som ''för mycket'', fast det kanske egentligen inte ens är det, eller så är det det, jag vet inte ens, haha! Det här är ganska typiskt mig iallafall - tar ett foto som blir förbannat fint (på sitt sätt), delar inte med mig för att det är ''för mycket'' (eller för lite haha), och sedan surar jag på mig själv resten av dagen... haha! Såhääääär tvär är jag på mig själv nu bara för det.😡 Den där jävla Bina.🔫 Och när vi ändå är inne på känslor så kan jag ju skriva att jag är ledsen för att mina böcker och mitt NYX paket inte har kommit än. Alltså måste jag vänta ända tills typ... tidigast måndag. :( 

Sen hade jag en stund ensam hemma, så jag bara njöt av lugnet typ, och så var min fon helt tyst en stund med, så det var skönt! :) Det blev iallafall träning, en dusch och lite piff, och sen åt jag faktiskt en hel jävla Marabou digestive till frukost. Helvete, nu får jag fan skärpa mig, haha!😡 När jag har skrivit klart här tänkte jag mig 4,8 kilometer i skogen med Zeke (jag hoppas på regn), sen när vi kommer hem blir det fan bara pyjamashäng resten av dagen. Jag tänkte gå igenom en hemuppgift till DBT:n, renskriva min dagliga to do list, och även skriva klart mitt nya träningsschema också. Jag vet att jag har skrivit det ett par gånger den senaste veckan, men jag har prokrastinerat lite här, haha... men nu ska jag ta tag i det där. :) Jag är jävligt sugen på att fortsätta läsa White fang också. 

Det är typ hela helgens planer, egentligen. Långpromenad och träning på morgonen, och sen typ bara chill - pyjamashäng, hemuppgifter, film och en bok. Jag tycker att det känns bäst sådär, att få så mycket som möjligt gjort på morgonen / dagen, och sedan typ bara ta det lugnt med gott samvete sen. :D 

Men det var allt för nu, vi hörs när vi hörs!❤
 
 
This morning


När man vaknar på helt fel sida av sängen...

Hello. Jag har haft en jävla fin dag faktiskt, jag vaknade dock på helt fel sida av sängen. Bokstavligen. Jag hade huvudet där fötterna brukar vara, och fötterna vid huvudkudden, haha! ;) Jag har mest tagit det lugnt idag, lekt neger (svart ansiktsmask), städat mitt rum, tränat och sådär. Och så har jag köpt nya sängkläder, och hittat ett förjävla konstig blåmärke på mitt ben. :p Nu blir det kvällsmat, sen ska jag ta en dusch, och därefter tänkte jag titta på ett par av Wrong turn filmerna och fixa mina paws and claws. :) 

Jag drog med mig storebror ner till källaren förut också. Jag skulle ner dit för att byta lås och lite sånt igår, men någonting skrämde fucking livet ur mig mitt i allt, så jag sprang typ halvskrikande/halvpipande därifrån, hahah! Yes, jag menar allvar. Jag tror inte på spöken och sånt, tror jag, men jag svär på allt, det var någonting där. Jag vet inte hur man ska förklara det ens... men det var en vit skepnad, ungefär 120-130 cm lång (som Loke typ), som typ... sprang förbi framför mig (helt ljudlöst). ''Fuck this shit!'', och så pep jag iväg.

Men det var allt för nu, jag orkar inte skriva mer i dag, vi hörs när vi hörs.❤
 
 


I will make your life a living hell

En sinnessjuk historik, fakta - sammanfattning. 

Han var polare med min storebror när jag var yngre, det var så vi lärde känna varandra. Vi skrev lite med varandra på msn 2008 och sågs två gånger - sen sa jag upp kontakten med honom och vi hade ingen kontakt alls (som jag visste om) fram tills april 2016 då jag råkade adda honom på facebook - då började han med... ja, vad det nu än är man ska kalla det här, trakasserier / stalking, eller whatever you wanna call it. Då kom jag även ihåg hur han hade betett sig då jag sa upp kontakten med honom 2008. Han var lite creepy i sina meddelanden, han kunde inte ''ta'' att jag inte ville ha kontakt mer,  jag slutade svara helt och hållet, han skrev bland annat att han stod utanför mitt fönster typ 4 på morgonen, att han kunde höra att jag var vaken etc etc. Ja, ni hör ju. Och detta var redan 2008. Och för att klargöra det där, igen: jag har aldrig varit tillsammans med den här typen, fast jag vet att han ofta får det att låta så. 

Jag har gått igenom nästan allt han har skrivit, och screenshotat en del. Det är jävligt mycket, men det är helt klart ''läsvärt'' för er som intresserar er av... ja, vad ska man säga... stalkers, sinnessjuka funderingar, psykoser, personlig motsägelsefullhet och dylikt. Ju mer ni läser desto sjukare blir det. Personligen så mår jag bara förbannat illa när jag läser det han har skrivit. Jag har förklarat varför jag inte ''bara blockerar honom'', som vissa tycker att jag ska göra. Jag har bra anledningar till det, och sen är det ingen bra långvarig lösning på problemet. Han är fucking sinnessjuk, på riktigt alltså. 

Jag skrev ett inlägg om just det här ''ämnet'', alltså stalker-typer, eller vad fan man ska kalla dem, som jag hittade och läste igenom för en stund sedan, ''what defines a stalker, part II'' heter det och HÄR kan ni läsa det inlägget, jag skrev det i februari. Jag kommer garanterat att skriva mer om saken här inom kort. 

En sista sak: jag har som sagt inte tagit med allt han skrivit här, för att vissa saker han skriver helt enkelt är helt... ja, sinnessjuka (läs: mer sinnessjuka än det sinnessjuka ni kan läsa nedan). Och jag tänker inte skriva om vad han gjort ''utanför internet''. Men, en av alla saker jag inte har lagt upp här är hans anklagelser: han har vid några tillfällen anklagat folk för grova brott. Det jag vill tillägga här är att människorna han anklagat för dessa brott, inom kort kommer att få höra om precis vad han anklagat dem för. :) Dessa anklagelser, och det han skriver om mig (att jag går på tjack, att jag har legat med flera samtidigt etc) stämmer typ lika mycket som att det är han som skriver Jimmie Åkessons tal, att det är han som satte hatten på drottningen, att det var hans idé som gjorde Trump till president etc. 

Någon kanske tycker att det är lite väl elakt av mig att publicera hans meddelanden, och jag vet att jag framstår som elak då han skriver att jag mobbar honom, förstör hans liv etc. Men ni får tycka vad ni vill om saken, enligt min mening så förtjänar han fan så mycket värre än en simpel ''uthängning''. Men, det här är en bra början.
 

Det vi kan kalla ''början'', fast det egentligen inte ens är början, men ja... 28 april 2016:Och en del av allt han skrivit nu (26e och 27e juni): Och hans ''reaktion'' på det här inlägget (som han skrev inatt)