Sluta hacka på mig

Hejsan. Jag har precis duschat, sitter i min pyjamas och lyssnar på creepypodden. Före duschen blev det en lite längre promenad med Zeke, och innan dess tränade jag. Annars har jag verkligen bara tagit det så jävla lugnt idag. Jag har stängt in mig på rummet och legat i min säng typ hela dagen, gosat med hårbollarna, läst White fang, somnat till en stund lite då och då, ätit femton (!!!) päronsplitt, skrivit lite och planerat lite (allt ifrån DBT-things till typ... växter och persienner). 

Jag tänker lite på blommor och växter till hemmet sen. Jag ska självklart ha den obligatoriska buketten med mörkröda eller vita rosor i vasen, och så ska jag försöka hitta en fin rosbuske med mörkröda rosor. Och så ska jag faktiskt försöka plantera mitt egna avokadoträd. :) Sen tror jag fan att jag har bestämt mig för att ge mig på en björk, så som pappa har gjort. Kanske till och med en Ask också. Sen har jag faktiskt varit sugen på ett sånt där karatekid träd (haha), men jag vet inte... jag ska fundera vidare på allt det här, sen får vi se vad jag hittar på. Jag måste ju ändå vänta med allt det där tills jag har flyttat hem igen, så jag har en stund (typ tjugonio dagar) på mig att fundera på saken. :) Och så har jag tänkt på hur jävla viktigt det känns att skaffa persienner, haha! Men det känns så jävla... meh, typ. Det är så jävla dyrt, och tydligen asjobbigt att montera, men om man bortser från det asjobbiga så hade ett par persinner bara förgyllt mitt liv, på många sätt. :o

Jag har känt mig ganska off idag, igen. Det är iofs ett aktivt val, alltså att jag väljer att ''stänga av'', jag orkar faktiskt inte känna efter när ingenting känns direkt bra. Det är för övrigt väldigt energikrävande att ''stänga av'' sådär, och på lång sikt så är det förbannat ohälsosamt (känslomässigt och mentalt), men för tillfället så känns det ändå helt OK faktiskt. Jag har hemlängtan. :( Och det känns inte bra alls faktiskt. Det känns som att jag typ inte kan göra någonting nu... det känns som att jag sitter fast i ett evigt jävla väntande - väntan på att få flytta hem, mitt fucking ''sommarlov'' från DBT:n etc. Det ''roliga'' här är är min hemlängtan inte kommer att försvinna bara för att jag flyttar hem igen. It's a borderline thing, och den finns där hela tiden, och den känslan kan kopplas ihop med den där tomheten som jag nämner ibland (men känner av till och från hela jävla tiden). Jag kommer att skriva mer om just det där i mitt nästa borderline inlägg (kapitel, eller whatever you wanna call it). Och så har jag valt att ''stänga av'' för att jag har en tanke i mitt huvud, eller en känsla i mitt hjärta, som är... rent ut sagt fucking hemsk. Det är typ så att jag blir livrädd, eller hur fan man ska förklara det. Men, det är en sån där lite mer privat sak (yes, jag älskar fortfarande att skriva A men inte B).

Men det var fan allt för nu, jag orkar inte skriva mer här idag. Nu tänkte jag kura ner mig under mitt täcke igen. Vi hörs när vi hörs. 

''Sluta hacka på mig, jag gör faktiskt så gott jag kan.'' 


Ziggsson is tired of my bullshit, and so am I 
 

Björk och Ask

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: