Jag hatar rubriker

Hello. Jag sov lite för länge förut, men har fått en del gjort under dagen ändå. Jag har varit och handlat, gått åtta kilometer i skogen med Zeke, börjat storstäda mitt rum, och så har jag tränat (med fokus på armar och mage). Och nu sitter jag med creepypodden i öronen och väntar på att duschen ska bli ledig. :) Efter duschen sen ska jag fan bara ta det lugnt här, haha! Dagens långpromenad var för övrigt hur jävla mysig som helst, vädret var nästan helt perfekt (mulet, lite svalt och med duggregn typ), och så klättrade jag faktiskt upp i ett träd (det var en idé som jag typ vaknade med imorse, och det är helt klart någonting jag kommer att göra snart igen, haha). På vägen hem såg jag en död humla som låg mitt i vägen, så jag tog ett löv och flyttade på den, så att den inte skulle ligga och typ bli nedtrampad mitt på vägen. Stackars liten. :( 

Det blev för övrigt päronsplitt till senfrukost och kvällsmat för min del idag, haha! But, in my defense - jag har faktiskt tänkt köra något liknande en detox från imorgon och ett par dagar framåt, plus att jag ligger bra till om man skulle råka tänka på kalorier, och jag har fått i mig en massa vatten och vitaminer också, så...😇 

Det här har för övrigt varit dag fyra utan koffein (celsius etc). Vissa stunder, under de senaste fyra dagarna, har det känts jävligt jobbigt faktiskt, speciellt precis när jag vaknat - tidigare har ju min rutin alltid varit att dra till Ica så fort jag vaknar, köpa en Celsius eller två, och sedan åka runt med bussen, typ. Så jag har känt mig jävligt tvär på mornarna. Jag har känt mig väldigt seg till och från under dagarna, haft en äcklig huvudvärk lite till och från, jag har sovit bättre (men lite ojämt). Men idag har jag faktiskt mig faktiskt pigg och sådär, så det känns asbra faktiskt. :D Det hela känns faktiskt lite bättre när jag kan tänka något i stil med ''jag håller mitt ord, fast det känns jobbigt'', typ, om ni förstår vad jag menar. Det här fixar jag. :) 


På tal om någonting helt annat. Jag har jobbat lite på mitt nästa borderline inlägg också, ''chaos and emptiness''. Jag tänkte försöka bli klar med det snart. Jag vet att jag har skrivit det där ganska många gånger, typ ''inlägget blir klar imorgon'' och sådär, men det är fan svårt alltså. Och ärligt talat så vet jag inte ens vad det är som känns jobbigt med det hela, men det känns som någon typ av rädsla, faktiskt. Det handlar inte om att jag bryr mig om vad andra tycker och tänker, det har jag aldrig gjort. Det handlar inte heller om att jag skäms eller på något sätt försöker ''dölja'' min diagnos eller så. Jag är den jag är, och jag är faktiskt en bra person - precis som jag är, typ. Men, när man skriver ett inlägg, eller läser ett inlägg sådär, svart på vitt, som endast fokuserar på någonting som är dåligt, så kan jag tänka mig att det framstår som ganska hemskt, eller oattraktivt, eller något. Skitsamma, jag vet inte ens vart fan jag vill komma med det här. Jag måste i vilket fall som helst flytta upp mitt första borderline-inlägg först och främst, det blir nog ikväll eller imorgon iallafall. 

På tal om borderline så har jag fått en slags ''förfrågan'', eller något liknande, av en för mig helt främmande människa (som hittat och läst min blogg via en bekant), och det känns ganska roligt faktiskt, och lite skrämmande. Jag har självklart sagt ja till det här, och hoppas på att kunna hjälpa till, eller åtminstone ge personen i fråga någon typ av klarhet. Jag kommer att skriva mer om saken när det väl är gjort, eller vad man ska säga. :) 

Men det var allt för nu. Vi hörs när vi hörs.❤

 
Dagens åtta kilometer


Kvällsljus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: