Hela Carlsten är på jakt nu inatt

Hello. Well, jag kan ju börja med att skriva att jag var helt säker på att det var söndag när jag vaknade imorse... det var det ju inte. Jag kom precis in med Zeke, innan dess var det typ träning och småstäd på schemat. Och så kan jag ha råkat gå till lägenheten och kollat ''renoverings läget'' igen förut, haha... det går framåt, de har börjat måla och sådär nu, så det känns bra. :D Och så har jag försökt ta ett par bra foton på mitt hår, det gick lite sådär, haha! Det blir att försöka på nytt inom kort. :) Jag skyller mitt misslyckande på att jag är helt jävla halvdöd idag, jag sov jävligt dåligt inatt och hade bara en massa mardrömmar och skit. 

Jag blev för övrigt lite påmind om en sak förut... jag blev tipsad om Stefan Anderssons låt Flykten från Carlsten. Jag tyckte för övrigt att den låten var förbannat fin. :o Lite så att jag kände mig typ... mind blown. :') Det var egentligen meningen att jag skulle lyssna vidare, men jag fastande vid den låten, och har faktiskt lyssnat på den typ hela dagen.😇 Men iallafall, jag blev påmind om min bit av muren, eller fästningen. Jag var på Marstrand på ett slags studiebesök med mitt behandlingshem sommaren 2007, och jag älskade det. Jag tyckte att allt var så jävla fint, och jag facinerades av alla berättelser. Och, jag tog med mig en bit av fästningen hem, bokstavligen. Jag ska visa er ett foto på min fina lilla bit av Carlsten sen när jag har flyttat hem igen. :) Jag har ofta tänkt att jag så jävla gärna vill tillbaka dit, men det har aldrig blivit av. Jag tänker sådär om mycket faktiskt, typ att jag verkligen vill göra någonting igen, eller göra någonting speciellt som jag vet skulle ge mig en speciell känsla, typ, men det blir liksom aldrig av ändå. :/ Jag ska fundera vidare på det här (precis som att jag inte brukar tänka på saken, haha). 

Jag vet inte vad jag ska göra nu faktiskt, jag känner mig lite kluven. Jag ska iallafall ta en dusch till att börja med, sen vill jag fortsätta läsa White fang, jag vill lyssna vidare på Flykten på Carlsten, jag vill titta på Asterix i Amerika (haha), jag vill skriva om saker som jag känner är viktigt, jag vill läsa mina böcker som inte ens har kommit än, jag vill dra ut till skogen med kameran etc etc... ja, ni hör ju, haha! :( Vi får se vad jag hittar på. Vi hörs när vi hörs.❤


Kom om du kan, kom och möt mig om du kan, låt oss fly här ifrån nu i natt, det är nu eller aldrig min vän, chansen kommer aldrig igen, trummorna de går de följer våra spår, hela Carlsten är på jakt nu i natt, kanske de hinner i fatt, om så sker så väljer jag att hellre gå under än skiljas åt igen. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

fy va fint hår du har!=) hur tar du hand om håret? är det ditt hår eller förlängning?=)

2017-07-03 @ 17:05:15
Postat av: Anonym

Mycket fina bilder och han som tipsa om den låten måste ha vart en riktig cooling han :o

Svar: Tack så mycket. :) Självklart, han är ascool, haha! :D
Sabina Olsén

2017-07-03 @ 20:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: