I finally fucking did it!

Hello. Det lär bli ett ganska långt inlägg det här, jag känner mig inspirerad, och så har jag faktiskt ''kladdkskrivit'' på det här inlägget lite till och från hela dagen. :) 

Jag vaknade vid åtta imorse, och jag har haft världens längsta to do list idag, men jag har fan nästan inte checkat av något alls faktiskt, haha! Det blir att göra allt det där som jag borde gjort idag (och igår) imorgon istället. ;) Jag har typ bara tagit det chill idag faktiskt, nästan bara suttit här, pillat med bloggen och lite andra viktigheter. Jag håller fortfarande på att läsa igenom inlägg från mina gamla bloggar för att se vilka som ska publiceras här etc. Jag kommer att säga till, och antagligen länka ett par gamla inlägg här när jag väl är klar. :) Jag har även fått sota för mitt rätt så extremt glass-fusk från de senaste dagarna, jag ser ut som en annan tonåring i ansiktet för tillfället, haha! :/ Det är ju tur att jag oftast inte fuskar så stort iallafall, haha. ;) 

Lilly gav mig för övrigt en fucking hjärtattack för ett par morgnar sedan, jag kom på att jag glömde att skriva om det, haha! Men iallafall, det första jag ser på min fon när jag vaknar är ''Nu är jag arg på dig!...'', alltså, det är ju en ganska läskig sak att vakna till tycker jag. XD När jag läste hela meddelandet förstod jag grejen dock, det var på det där jagbryrmigomdigochvilldittbästa sättet. Tough love är det bästa som finns, och ibland behöver man (läs: jag) faktiskt lite skäll. :) Min personliga skällare, hon ställer alltid upp hon!❤ Hon bad mig iallafall att lova en sak, och det gjorde jag faktiskt. Nu känns det viktigt att tillägga att jag inte ens är kapabel till att bryta ett löfte, haha! Jag lovar aldrig någonting om jag inte känner mig säker på att jag kan hålla det, det är typ precis som det där att jag inte är kapabel till att ljuga. Jag kan inte ens, på riktigt alltså, haha! Spännande grejor! ;) Jag tycker iallafall att det är bra att hon ville ha ett löfte där, det är verkligen ''för mitt eget bästa'' och att jag har lovat något om saken gör risken i det hela mindre, eller vad fan man ska säga. Det känns bra det här. :) 


I fucking did it! :D Ikväll har jag varit på House och tränat thaiboxning med storebror! :D Första passet på typ två år. Jag kom hem för en liten stund sedan... jag känner mig helt... lugn, men samtidigt väldigt uppspelt och uppe i varv, haha! Jag vankade av och an här hemma i ett bra tag innan han kom och hämtade mig vid åtta. Det var riktigt jobbigt faktiskt... det var inte den ''fysiska biten'' jag var orolig över, utan allt det andra. Det är svårt att förklara, det är ju sånt där som känns ''för privat'' att skriva om här, jag är ju som jag är. :/ Men skitsamma, det gick tydligen bra ändå. Jag fick för övrigt halsa lite av Lokes hostmedicin på vägen, för att vara på den säkra sidan, haha! Jag är ju fortfarande hostig, fast jag känner mig inte sjuk alls, så det kändes OK att träna idag ändå. Alltså, den där jävla hostmedicinen smakade så jävla illa att jag höll på att kräkas. Fyfan säger jag bara! 

Passet var underbart jobbigt. Jag trodde faktiskt att jag skulle dö under uppvärmningen, haha! Men helvete va kul jag har haft, och så bra det kändes! Det kändes som något slags kärt återseende, och det var kul att få slå lite på storebror igen, och vice versa, haha! :D Det kändes bra med teknikerna och allt också faktiskt, redig tös! :D Jag känner mig säker på att jag kommer att vara relativt rörelseförhindrad imorgon. :D

Jävlar vilken dålig kondition jag har för tillfället. Sjukt. Jag har kommit fram till att jag har en mycket sämre kondition än förra gången, men att jag har lite bättre form. Jag menar inte att klaga nu, men det var ändå mer jobbigt än vanligt, det var första passet på jätte länge och jag är klenare än vanligt pga att jag varit sjuk och inte kunnat träna ordentligt på ett bra tag etc. Men, jag gjorde det ju fan ändå! ;) 

Jag ser det här med thaiboxningen som ett enormt kliv åt rätt håll, faktiskt, som att jag verkligen har lyckats med någonting väldigt bra. Jag tror inte ni förstår hur stort och bra det här känns, haha! Det går inte ens att förklara. Men nu ska jag försöka varva ner lite så att jag lyckas somna sen, haha! Det blir att titta på Bamse i trollskogen eller någon redig skräckfilm. Nana gott!❤


- Jag har sett hur den där skiten alltid tär på dig, jag kommer kriga för din skull och finnas där för dig, när du stupar nästa gång så vill jag bära dig, låt mig vara din soldat. 

- Allt du äger är ingenting värt, om du inte väljer vad du har kärt, och ditt hus är aldrig nåt hem - utan kärlek är du alltid tomhänt. 


Ett par suddiga foton - jag kramas och storebror sparkas, haha!


Zeke, min underbara älskade jävla tjockisRandom monday

Hello. Jag kom precis ut ur duschen, och innan dess så tränade jag! :) Ännu ett lätt pass för att väcka musklerna, idag var det fokus på mage, rumpa och ben. Det känns fett bra alltså, haha. Just nu sitter jag och gottar med avokado, pistagenötter, vattenmelon och feferoni. Svinigt gott, jävligt nyttigt och bra efter ett träningspass. :) Annars har jag faktiskt mest tagit det lugnt idag... jag har känt mig helt energilös typ hela jävla dagen, så under dagen satt jag mest och hade ångest över allt som jag egentligen borde göra, men inte hade någon ork till. Jag blev piggare lite senare på dagen dock, hängde med Lilly en stund förut, var iväg med storebror och Leon en sväng och sådär. :) 

Det blir att göra allt det där som jag egentligen borde gjort idag imorgon istället. Jag tror faktiskt inte att det kommer att bli något bloggande under dagen, jag har en massa saker som jag vill få gjort. Imorgon är det fan tisdag... redan, haha! Så, imorgonkväll händer det något förbannat spännande. Jag känner mig jätte nervös... och förväntansfull. Jobbigt, men jätte kul. Bittersweet. Men, mer om det imorgonkväll. ;) 

Nu har det gått två veckor sedan psykologen på övp och jag blev klara med min utredning. Vissa stunder känns den här väntan helt jävla... omöjlig. Jag förstår ju dock att det tar tid att gå igenom och ''rätta'' allt etc... men ändå. Jag vet inte ens när han blir klar, men han sa att det skulle ta ett par veckor, så jag antar att det kommer att bokas ett nytt möte inom kort. Det känns jobbigt. Mina tankar och jag skenar iväg, och jag blir galen. Jag önskar att jag kunde dela med mig av mina funderingar och känslor kring saken här, men det känns som att det skulle bli alldeles för mycket. 

Jag har för övrigt bestämt mig för att jag måste skaffa mig ett strykjärn, så att jag kan börja stryka mina sängkläder och gardiner, och eventuellt ''råka'' bränna någon i ansiktet. Jag känner mig riktigt vuxen nu faktiskt, haha! ;) Godnatt, nana gott!


Hela jävla dagen