Onsdagsångest (existentiell ångest)

Hello. Alltså fatta att det här året snart är slut? Det känns det helt otroligt typ. Det har hänt så jävla mycket för mig det här året, samtidigt som det känns som att jag liksom bara suttit fast här, men jag har fan kommit långt ändå, det har känts som att dagarna har gått så otroligt jävla långsamt, samtidigt som tiden bara har rusat iväg. Det är alltså dags för att skriva årets nyårsinlägg (nyårsplaner, summera 2017, mål inför det kommande året osv), ärligt talat så började jag skriva det inlägget redan före jul typ, haha! 

Det senaste dygnet har jag mest tagit det lugnt, men jag har faktiskt fått en del gjort iallafall, jag har läst en bra bit ur I hate you don't leave me och jobbat lite med mitt borderline projekt, jag har tränat två gånger (''muskelväckning''), varit och handlat, ätit sötpotatispommes (och jävlar va gott det var), och så fick jag min termometer (natural cycles) idag med, och det var väl typ det. Och så har jag varit ganska pms-ig också, haha!

Jag måste få klaga av mig lite innan jag avslutar, ytligt men fan hemskt. Jag har så jävla ont i mitt jävla ansikte! För det första: jag har ett stort jävla blåmärke / en jävla bula i ansiktet, alltså högt upp på näsan / mellan ögonen, och det gör så jävla ont, och det är så jävla fult, och jag är typ asledsen över det. Jag ska fan till Borås i helgen, jag har inte tid för sånt här, haha! :(( Det finns liksom inte en chans att det här är väck före fredag. Och för det andra, jag vaknade och såg ut som en jävla tonåring imorse (inte särskillt mycket, men ändå), troligen för att jag ätit för mycket ris ala malta (mjölkprotein) de senaste dagarna. Och så har jag lite typ ''existentiell ångest''. Nu orkar jag inte skriva mer. Hejdå.❤


Drömmer mig bort lite... här hade jag trivts, och kanske till och med mått bra.


Ett litet ps; igårmorse blev jag för övrigt förfrågad om att vara med och bli uppvisad som ett finskt / svenskt ansikte utåt för ett lite större instagram-konto som är åt det nationella hållet typ. Vilket var hur kul som helst faktiskt, men ändå väldigt nervöst. Alltså visst att jag typ... need attention or I die (!!!), men att synas för en hel drös okända människor på ett ganska stort instagram-konto var alltså fett nervöst, fast det var något av en egoboost att ens få själva förfrågan faktiskt. :) Jag tycker dock att de valde ''fel'' foton, haha! Jag ska visa er lite av det vid ett senare tillfälle... :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: