Jag hatar rubriker

Hello. Alltså, för det första, hur jävla mysigt är det inte ute!? Det har snöat asmycket här sedan igårkväll, och det är verkligen hur fint som helst, och jag hoppas verkligen att det kommer mer snö nu, och att det håller sig till jul och nyår (gärna längre än så). Jag älskar verkligen snö, och vintern, och julen!❄♡ På tal om snön.. jag skrev ett väldigt viktigt inlägg om en vit jul igårkväll, ni borde verkligen läsa det, om ni råkat missa det. :)) Jag har för övrigt fått väldigt mycket bra feedback om det inlägget, och det känns riktigt bra faktiskt. 

Jag är typ lite galet sugen på att börja slå in julklappar och sånt, men jag känner ändå att jag vill vänta, så att jag kan slå in alla klappar samtidigt... Jag har hittat ett så jävla fint papper, och så har jag flätat mitt egna snöre typ. :DD Iiiiihihi! Jag har iallafall bara två och en halv klapp kvar att köpa, plus att jag har ett litet problem med ''signering'' som jag måste lösa innan jag kan slå in just den klappen. På tal om julklappar och sånt så funderar jag på om jag kanske ska köra med klänning på julafton. Jag har en svart, lite klassisk klänning, som väntar på ett lite finare tillfälle att få bli använd på... haha! Meeen vi får se hur jag gör. :)) 

Jag kom iallafall precis ut ur duschen, har tänt lite ljus, dragit täcket och kuddarna till soffan och kurat ner mig här typ. :D Annars idag har jag tränat, lekt lite med kameran, och så har Zeke och jag varit ute och promenerat och busat i snön också, såklart. Och ja, ni läste rätt, Zeke har fan fått (läs: kunnat) leka och springa lös. :DD Mammas duktiga hjärta, min lille sjukling.♡ Jag har suttit med de kommande fyra månadernas ekonomi också, planerat mitt sparande lite och sådär. Det jag ska spara till nu (i ett ganska bra tag framöver) är iallafall hårbollarna (självklart), en ny säng (happy kontinental), tv, tatueringar, en Bob (slagdocka) och Island. Inte nödvändigtvis i den ordningen, men ändå. :) Och så har jag typ planerat lite inför resten av veckan. Imorgon blir det att dra ut till Hisingen och hälsa på Caroline och Benyamin en stund, och sen har jag DBT (gruppterapi). Och så måste jag fan storstäda här hemma med. Och sen blir det förhoppningsvis att dra till Borås och vara med den där André i helgen. :)) 

Men nu ska jag skriva lite på två andra inlägg lite större inlägg, och så måste jag finslipa lite med ekonomi-planeringen där med, och sen blir det bara att ta det chill här resten av kvällen, kanske läsa lite i Den forna seden, eller bara lyssna på creepypodden typ, och försöka nana tidigt. Vi hörs när vi hörs.❤
 
Morgonpromenad, winter wonderland
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: