A part of me yearns for the chaos that follows the ending

Hello. Jag var helt inne i boken I hate you don't leave me, understanding the borderline personality hela natten typ. Det är ju den boken som är en del av mitt borderline-projekt (borderlineskolan) som jag jobbar på till bloggen. Jag har ''skjutit lite'' på projektet av lite olika anledningar, men ändå jobbat med lite diskret med det den senaste tiden, och tanken är väl att jag ska börja ''publish my work'' efter årskiftet. Nu har jag en person som vill låna boken av mig, och jag kände mig tvungen att kedjeläsa hela boken innan dess (trots att jag läst boken typ två och en halv gång tidigare), bara för att jag liksom vill veta vad personen som lånar boken läser, om ni förstår hur jag menar. Och det känns fan inte bra alltså, av så många anledningar... saken är den att vissa saker är så jävla on point så det är helt otroligt, den här boken sätter ord på mina egna kaotiska och tomma känslor som jag inte själv kan förklara, men, och det här är ett stort men: myyycket av det som står i boken är inte jag. Jag tänker att det kan vara lätt för andra att glömma att alla är olika (även vi med diverse diagnoser osv), att det inte är mig de skriver om och att mycket låter väldigt mycket värre än vad det egentligen är. Det är fan så att jag själv glömmer allt det där, och liksom ''dras med'' när jag läser... nej, fan, det här känns inte helt OK faktiskt. Jag känner lite att typ... ja men skjut mig, haha! Men det ordnar sig, bara så att ni vet det. 

Jag kom iallafall precis ut ur duschen, just nu halvligger jag i soffan och lyssnar på ett gammalt favoritavsnitt med creepypodden. Just nu lyssnar jag på avsnittet Har du känt att det är någonting här?, och det är fan ett av de värsta (alltså bästa) avsnitten, det här är avsnittet med den där äckliga jävla Karin. Hon är så jääävla creepy alltså. Fan va jag inte tycker om henne, haha! 

Jag försöker komma på vad fan jag har gjort idag egentligen, för att ''summera dagen'' typ, men hm... jag var väldigt segstartad imorse (för att jag låg vaken och läste typ halva natten), jag var duktig och tog min temp så fort jag vaknade (för natural cycles, första gången, haha, låg på 36,08), jag har varit uppe hos storebror och hängt med Loke och Leon en stund, vi tittade på Svampbob fyrkant och sådär, och så har jag tränat (muskelväckning, alltså bara lite armar, lite ben, lite mage typ), och så har jag tvättat massa, och ätit sötpotatispommes. Ja, men det var väl typ det. 

Jag är iallafall astrött, min tanke är att jag ska kura ner mig i sängen och läsa sista biten av helvetesboken jag nämnde ovan, och sen typ bara lyssna på podden en stund och försöka sova. Jag hoppas innerligt att jag lyckas somna så att jag iallafall är relativt utvilad när klockan ringer imorgon... jag ska upp tidigt, jag har en massa saker som jag måste göra, och allt före 13:30 typ. Jag ska städa lite, vika in allt jag tvättade idag, ta en lite längre promenad med Zeke, duscha, äta en stor frukost, piffa till mig och så måste jag packa min väska. Jag rymmer hemifrån och drar till Borås imorgon och stannar där tills på söndag, så jag tror inte att det blir någon uppdatering här förrän på självaste nyårsafton, då mitt nyårsinlägg kommer typ. :) Det är mycket möjligt att jag försöker jobba lite med det inlägget i helgen, om jag får en stund till övers dvs. Vi hörs när vi hörs.❤


Det råder bildbrist här idag, så vi kör med en insta lately - sabinaolsen 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: