Första december

Hello. Ni får ursäkta min frånvaro, men jag har känt mig väldigt off de senaste dagarna. Min tanke är att det finns en massa mer eller mindre bloggvänliga anledningar till det. En anledning är väl att DBT:n (individualterapin) i måndags var tung som fan, och det var (läs: är) mina hemuppgifter också, och så har jag kommit fram till att tiden går helt otroligt långsamt ibland, och att det inte är kul alls. :(( Sen har jag som sagt en del annat mindre bloggvänligt som tynger mitt hjärta, antar jag. Jag har varit en igelkott med taggarna lite halvt utåt helahela veckan. ;) Men det ordnar sig, Bina löser allt. Det här har för övrigt varit en asbra dag idag, iallafall om man jämför med alla andra dagar den här veckan, so far. 

Jag rullade iallafall ur sängen när klockan ringde redan 06:59 imorse (trots att jag inte somnade förrän efter klockan fyra imorse, men mer om det sen), och sen har jag varit igång typ non stop hela dagen, fram tills för en liten stund sedan. :) Jag började dagen med att tvätta och lyssna på creepypodden, jag har städat en massa (och självklart gjort kaos till andra delar av lägenheten), dragit ut alla mina kläder osv ur garderoben och vikt in det igen, ätit Keso med pistagenötter, jobbat med två hemuppgifter till DBT:n, jag har varit och handlat, druckit en del Coca cola (självklart, det är ju ''bara helger'' som gäller just nu haha), jag har druckit en Nocco (!!!, första på aslänge, det var fan inte ens gott haha), jag har tränat, sjungit lungorna av mig lite till Ed Sheeran's Perfect och Jessie J's Flashlight, spikat upp två tavlor med ett par temporära foton i typ, ätit risgrynsgröt, fotat lite, promenerat ett par kilometer med Zeke i mörkret och sådär. :) Och så har jag ''jobbat'' lite med den nya bloggbeskrivningen också (det går lite sådär dock, men det lutar åt något enkelt och liknande det jag har på instagram...). Och just det, jag har skrivit och skickat iväg julkort till min finska familj (bara farmor och pappa, men ändå). Farmor fick ett par foton som togs senast jag var där och hälsade på senast också. Jävlar va jag saknar henne... men iallafall. Jag har julpyntat lite idag också, allt som fattas nu är en julgran och en bock typ, men det får vänta till nästa år. :((( Och nu när vi ändå är inne på ledsna miner här så kan jag ju skriva att jag verkligen tycker att snön kan komma tillbaka nu. :((( Jag ska faktiskt åka dubbeldäckare imorgon, fatta hur fint det hade varit med snöiga skogar vid sidan av vägen eller!?

Nu är tanken att jag bara ska ta det lugnt här en stund innan jag släcker ner och försöker sova. Egentligen vill jag verkligen läsa lite, men det känns lite riskabelt då jag lätt fastnar i det jag läser (om det är bra, vilket boken jag läser just nu verkligen är), och det är ju meningen att jag ska nana tidigt ikväll typ, så nej, ingen läsning ikväll. Självkontroll Bina, självkontroll. Jag kurar ner mig i sängen och lyssnar på ett gammalt favoritavsnitt med creepypodden istället. :) Min klocka ringer vid halv sju imorgon, jag har en del viktigheter som jag vill hinna med innan jag rymmer till den där André i Borås och stannar där tills på söndag.😇 

Inatt började jag för övrigt läsa Den forna seden, vilket var anledningen till att det bara blev typ två timmar sömn inatt. Den forna seden är en systematisk beskrivning av den förkristna kulturen i Norden typ. Jag fastnade typ direkt, jävlar va bra den är (seriöst alltså, bästa julklappen ever haha). Den forna seden finns i två volymer (alltså två böcker), och varje bok har tre delar. Volym ett (som jag läser just nu), del ett-tre: Del ett redogörs för den fornnordiska kvinnans höga ställning samt ättesamhällets betydelse. I del två visas hur begreppet ära var ett uttryck för trohet, ärlighet, mod och arbetsamhet. Del tre visar att runskriften var en ordinär skrift, använd för meddelanden, dikter, lagar och historiska data. Och volym två är alltså del fyra-sex. Jag finner helt seriöst det här otroligt intressant, och jag blir typ helt till mig av det här, haha! Så, min tanke är att jag ska läsa färdigt båda böckerna, och sen kommer jag garanaterat att vilja fördjupa mig lite i böckerna och dela med mig av en massa viktigheter här på bloggen. :D Så.jävla.bra!

Jag ger som vanligt blanka fan i vad ni tycker om vad jag skriver. Jag skriver för mig själv, för att det är något jag brinner för, och helt enkelt för att jag själv vill kunna se tillbaka osv. Det jag skriver är en del av mig. Men det är självklart väldigt trevligt att ha er läsare här med, jag uppskattar de flesta av er, det känns bra att ha er här, men jag ser er ändå mer som ett par guldstjärnor i kanten än den faktiska anledningen till att jag skriver. Men det var faktiskt allt för nu, vi hörs när vi hörs.❤Where are you christmas, why can't I find you, why have you gone away, 
where is the laughter you used to bring me, why can't I hear music play

My world is changing, I'm rearranging, does that mean christmas changes too
where are you christmas, do you remember, the one you used to know

I'm not the same one, see what the time's done, is that why you have let me go?

 

Home details - lite julstämning, halvskeva tavlor med temporära foton och sånt 

Den röriga bakgrunden, och kaoset jagj ställde till med förut (alltså det som vanligtvis inte får synas på foto)

I have nothing to wear

 

Two unexplaianble screenshots (''älskling'' är Lilly igår, och ''Lemlem'' är storebror inatt) hahaOch dagens tanke

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: