Attention please

Hello. Jag satt uppe till halv två inatt och jobbade med det här bloggprojektet, och jag blev fan färdig med den första delen av det hela. Jag har skapat ett par nya kategorier, jag har kategoriserat alla mina gamla inlägg (jävlar va jag skriver...), och så har jag raderat ett par lite onödiga inlägg (närmare tvåhundra st haha)... det är ett par bitar kvar av projektet, men det är ingenting som jag behöver stressa med, så nu gör det liksom ingenting om jag gör annat, så att säga. :) Så jävla skönt att ha det gjort! Anledningen till att jag ens började tänka på det här projektet är något besynnerlig, eller märkvärdig, eller helt enkelt bara konstig dock. Jag tänker typ att bloggen är någonting som kommer att finnas kvar efter mig, alltså efter att jag inte finns mer, och ja... jag tänkte typ någonting i stil med att det känns viktigt för mig att typ ha koll på precis vad som finns i arkiven, just in case liksom.  

Highlights (viktigheter) är iallafall en av mina nya kategorier. Min tanke är att den helt enkelt ska vara för inlägg som känns extra bra, fina eller viktiga typ. :) Kärlek och video (moving pictures) är nya med. Jag hade en gammal video-kategori för ett tag sedan, men jag tog bort den då jag inte gillade att använda youtube (fast jag älskade att filma, klippa ihop videos osv), så jag har letat upp en ny ''video host'' som jag kommer att använda mig av istället (om och när jag väl känner för det själv, typ). Jag vill liksom inte att mina videos hamnar i någon typ av flöde, jag vill helt enkelt bara kunna dela med mig av dem här på bloggen. :) Min Borderline kategori kommer att börja användas mer nu också då jag ska fortsätta (nästan börja om) min ''borderline skola'' nu när jag är färdig med pillandet här. Detsamma gäller min DBT kategori. Detsamma gäller mina foto kategorier, jag vet att jag har varit otroligt dålig på att fota osv den senaste tiden. :(( Men jag ska skärpa mig. :)) Det är väldigt mycket mer bra och spännande på gång här på bloggen nu känner jag. :DD 

En annan (både lite enklare och lite svårare) bit av projektet jag väldigt gärna blir färdig med nu är dock min jävla beskrivning (som ska vara under profilbilden, men över runorna till vänster där 👈). Jag har verkligen kört fast där, för jag vet inte riktigt hur jag ska få till det bra. I min gamla beskrivning stod det ju typ någonting i stil med ''something something, Sabina Olsén, men ni kan kalla mig Bina, 23 år, something something, bor med mina fyra hårbollar i en etta i Göteborg, singel, skriver om blablabla, something something'', och det trivdes jag ganska bra med, så jag tänkte mig något liknande, fast att jag måste uppdatera informationen då. Eller så kör jag med något i stil med beskrivningen jag har på instagram, enkelt och på engelska, där står det ju typ bara ''Bina Olsén, 25, swedish/finnish - borderline, flawless, heathen, mother of four furry kids, ns, reader, somethingsomething, blablabla, vegetarian, writer and so on'', vad tycker ni? :)

Och så vill jag skapa en ny kategori också, men jag vet inte riktigt vad den ska heta. Tänk er en kategori som innehåller allt ifrån typ Den forna seden, nordisk mytologi, ras och genetik, nationalsocialistiskt, liknande åsiker och värderingar osv. 
_________________________ 


Jag vaknade vid åtta imorse, men jag låg kvar i sängen till typ klockan tolv, haha! Halvsov, mysade med hårbollarna, drack te och lyssnade på creepypodden. Men jag har faktiskt fått massa gjort här hemma idag ändå. Jag har tränat, och jag hade tvättid för typ kläder osv 13:00-16:00, och en annan tvättid för mina mattor 16:00-19:00, och mellan alla vändor till tvättstugan var jag igång med en ordenligt liten storstädning här hemma, och så tog jag tag i att bära ut min trasiga jävla tv själv (som för övrigt väger fucking ton, duktig tjej), och nu kom jag typ precis ut ur duschen. :) 

Jag har inte uppdaterat på ett par dagar, som ni kanske har märkt, men känner fan att jag har missat att skriva om någonting som känns väldigt viktigt ändå. DBT och en lusse-grej, i måndags - Det var individualterapi (alltså bara psykologen och jag, och den där jävla filmkameran, såklart), och det gick verkligen asbra. Men det går knappt ens att förklara varför, eller på vilket sätt det gick bra, för det blev verkligen ett av det jobbigaste och tyngsta hitills, men det kändes så jävla bra efteråt. Vi tittade på veckokortet, och sedan gjorde vi en kedjeanalys. Och den blev så jävla bra! ''Bra'' är nog egentligen fel ord, gårdagens kedja var jävligt tung att göra, men på efterhand, när vi liksom bara hade allt det där framför våra ögon, så kändes det jävla rätt, eller on point, like we're on to something. Jag kände mig lite överväldigad, det kändes som att just den här kedjan var så jävla viktig, och jag fick fota den för att renskriva den och bygga lite på den här hemma, och det ser jag fram emot som bara fan faktiskt, trots att jag vet att det blir tungt. Det är för övrigt ingen hemuppgift jag fick av honom, utan det är någonting som jag kände att jag verkligen ville göra för mig själv, typ, fast han lär vilja veta hur det gick sen. När jag har renskrivit och blivit klar med kedjan så ska jag visa den för er och förklara lite mer om vad fan det är jag pratar om. :) 

Det var som sagt en väldigt tung kedja att göra, och det hände någonting där som jag skulle vilja skriva lite om, mest för att själv komma ihåg precis hur det hände, men ändå. Han typ gräver i mig (mina känslor), och jag måste alltså sitta där och verkligen känna min sorg. Jag försöker verkligen samarbeta, och lyckas ''känna efter'' i typ en minut innan jag... ja, jag vet fan inte vad som hände där. Eller jo, hela jag typ sa ifrån. Jag börjar asgarva, och jag kan inte sluta. Jag skrattar så att jag nästan gråter. Jag känner hur riktiga tårar är så jävla nära. Därför får jag typ fucking panik och vill springa därifrån (men jag stannar kvar ändå), skrattar lite till, andas och ja... alltså, jag önskar att jag kunde visa er precis hur jag var igår på terapin, då hade ni liksom lättare förstått vad jag menar. Jag klarar inte av att känna ledsenhet och sorg, som jag skrev igår, så jag (mitt psyke, mitt undermedvetna, min kropp) gör liksom allt för att känna annat, ish. Det är verkligen ett stort problem jag har, men vi jobbar på det. Det är svårt att förklara, men på DBT:n tacklar jag det (för starka känslor, speciellt sorg) genom att le och skratta, eller helt enkelt genom att göra allt jag kan för att inte känna efter på riktigt osv osv (mindre hälsosamma sätt att hantera saken, med andra ord). Det där blir lättare att förklara när jag har den renskrivna kedjan sen. :) Då ska ni få se på fan. 

Efter DBT:n var jag med Lilly, storebror och Loke på Leons dagis där de hade någon lusse-grej där barnen sjöng och sånt. Leon var utklädd till tomte typ, så jävla söt! Fasters lilla hjärta!♡ Efter lusse-grejen åkte vi alla hem till Lilly och hade det mysigt där i ett par timmar. Lilly och jag lagade mat (tacos blev det) och flicksnackade, jag hackade lök (typ min första ever) och stekte köttfärs. Efter maten blev det lite fika, och så tittade vi på julkalendern och sånt. Så himla mysigt!♡

Men nu känner jag att det här inlägget fan blev lite väl långt. Nu ska jag dra till ica en sväng och se om de har lussemissar, sen när jag kommer hem blir det att halvlyssna på creepypodden, fixa mina naglar och börja jobba lite med den där kedjeanalysen, sen blir det att försöka nana relatvit tidigt tror jag. Imorgonkväll rymmer jag hem till den där André i Borås och stannar där tills på söndag, hihi.♡ Därför tänker jag att det troligen inte blir någon uppdatering i helgen, men jag kommer att ha med mig den bärbara dit, så kanske ändå... you never know. Vi hörs när vi hörs.❤


This mornin' 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: