Skogens guld, och en sjuk-uppdatering

Hello, här kommer ännu ett ''mellan inlägg'', jag tänkte mig en liten update, typ. :) Jag har precis varit på Zekes tassar (klippt klor och pälsen mellan trampdynorna). Den där jävla klotången har varit borta i ett litet tag, vilket har varit väldigt störande... fan va jag har letat efter den. Jag hittade den för en liten stund sedan, liggandes i en tom flyttkartong - det är helt säkert Milly som har gömt den där, haha, kattjävel.

Zeke var iallafall jätte duktig när jag piffade till hans tassar nu, och han har varit jätte duktig med att ta sina mediciner och sånt också, så det är bra. :) Läget med honom är dock precis likadant som det var igår faktiskt, men det blir förhoppningsvis bättre snart, han skulle ju ändå äta de här medicinerna i tio dagar så... det måste ju nästan bli bättre snart, eller hur?♡

Annars idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt typ, jag har använt mitt kök (nya spisen och kastullen) för första gången sedan jag flyttade hem, haha! :D Smörstekta kantareller, riktigt gott faktiskt. Och så har jag träffat min pappa en sväng.♡ Han tyckte för övrigt att det var väldigt konstigt att jag invigde mitt kök först nu, då det ändå är tjugotre dagar sedan jag flyttade hem nu, haha!

Lite random sådär, på tal om ingenting: det här kommer att bli den värsta månaden för mig (ekonomiskt) på typ.. . alltså, jag vet inte ens hur jag ska förklara det, men jag låg liksom fan nästan bättre till under åren då jag inte ens hade någon inkomst typ, eftersom att jag ligger så jäävla minus den här månaden. Men jag klarar mig, Zeke har fått träffa doktorn, alla barnen (hårbollarna) har det de behöver och hyran är betald, så jag ska inte klaga antar jag. 


Nu ska jag iallafall fortsätta med mitt här, jag tänkte fixa här hemma och lyssna på creepypodden, typ. :) Tanken är att jag ska bli färdig med hemmet inatt, få ordning på allt som har med flytten att göra och sådär. Det är egentligen inte mycket kvar att göra, men ändå... det är ett par kartonger som ska packas och tas ned till källaren, och så ska jag få ordning på det som inte är på plats än, och därav även anpassa lägenheten lite mer åt Zeke, eftersom att han går in i saker och snubblar och har sig hela tiden just nu. :(( Därefter ska jag fan nana. 

Imorgon är det träning (efter typ två veckors vila), städning och terapi som står på schemat, och jag förväntar mig att större delen av mötet kommer att bli någon typ av ''straffpredikan'' för att jag missade gruppterapin idag. Så det känns lite sådär... men, det är väl bra att de är hårda ändå, antar jag. Men iallafall, och så ska jag förbi banken en sväng också när jag ändå är i närheten av stan. :) Vi hörs.❤


Skogsguld och invigning idag 
 
och helgens vackra väder - alldeles, alldeles underbart😍☔ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: