Less på mig själv

Hello. Jag kom precis ut ur duschen, innan dess var jag på baksidan och lät Zeke springa av sig lite. Mammas fina pojk.♡ Jag är så jävla trött nu alltså, vilken jävla dag. 

Det har gått lite sådär med att ''bara packa upp och göra iordning här hemma hela dagen''. Jag började den här dagen med att åka till ikea med J, jag köpte gardiner till köket och en garderobställning. :) Och så har jag varit hemma hos storebror en stund och hängt med honom, Loke och Björn. Och så har jag varit i Gårdsten och träffat min farmor, och ett par andra familjemedlemmar från den finska sidan, och en katt eller två som jag blev nerkärad i (och hade rövat med mig hem om jag hade haft väskan med mig).♡

Annars har jag typ varit igång här hemma hela dagen, och jag har fått massa gjort faktiskt - jag har satt ihop en ''hylla'' till min ena garderob, jag har satt upp mina nya gardiner, försökt få ordning på min ''växthörna'', fixat massa i köket, fått upp alla böcker i bokhyllan (jag är dock inte helt nöjd med ordningen), haft (läs: har) jätte-ångest över en sak (skriver mer om det nedan), jag har satt min avokadokärna i vatten (steg ett för att plantera ett avokadoträd) och så har jag dammsugit och moppat golven, men annars är allt fortfarande fucking kaos här. Men, som sagt, det kommer att bli hur bra som helst, fast jag får ge det lite tid (tålamod) och ''jobb''. :) Jag längtar tills jag har fått ordning här hemma, sen ska ni få se på fan, och så tänkte jag förklara mina planer här osv. :) 


En deprimerande grej, som jag egentligen inte ens vill skriva om för att det känns så hemskt är mitt jävla ansikte. Saken är den att jag inte har skött mig alls den senaste veckan, med min träning och mat menar jag då. Jag har fått i mig jätte mycket onyttig skit (mest chips och glass typ - istället för mat), och det tycker inte min kropp om alls. Min hud blir fuckad om jag får i mig för mycket onyttigheter, och så känner jag mig tjock också, haha! :( I vanliga fall så äter jag ju bara sånt där lite då och då (som mest fyra gånger per månad typ, alltså som mest ungefär en gång i veckan), men när jag får i mig för mycket skit så visar det sig i mitt ansikte, tyvärr, så jag ser ut som en jävla tonåring i ansiktet nu och skulle helst vilja gömma mig under mitt täcke och stanna där under tills det går över (fast det faktiskt egentligen inte ens är så jävla illa). Men, för tillfället så är jag extremt arg och besviken på mig själv, på riktigt faktiskt. Dumma, dumma, jävla Bina! :( Efter idag blir det fan ett par dagar detox för mig, och sen kör jag på som vanligt igen. :) 

På tal om deprimerande grejer... jag tycker att det är så kul att jag fått så många fina komplimanger gällande ''gravidbilderna'', haha! ''Du är vacker även om du är gravid'', ''Snygg gravidbild'', ''Finaste mamma bina'', ''Grattis du kommer att bli en så bra mamma'' osv osv. Men det gör faktiskt lite ont i hjärtat samtidigt, jag menar, det är ju inte på riktigt... men ja, som sagt, lite kul ändå. :)

Men det var allt för nu, nu blir det nog bara att titta på en skräckfilm och nana tidigt tror jag. Eller så kanske jag tar tag i att vika in lite kläder i garderoben och tar tag i något annat som behövs tas tag i. Hm. Vi hörs när vi hörs.❤
 
 
En helt jävla halvdöd jag hos storebror, och hans chili-skylt som han fick av mig förra veckan 
 
Mina fina rosor, avokadokärnan (som förhoppningsvis kommer att ''rota sig'') och en växt jag fick av Björn igår (inflyttningspresent)
 
Garderoben jag fixade idag (ska jag något liknande i den andra också, fast längre och med fler hyllor typ) 


Maja, sju månader (min farbrors katt)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: