Young and reckless

Hello! Jag sitter här och känner mig halvdöd, lyssnar på creepypodden, funderar lite och gottar med en Celsius cola (sista hähä). Jag har mest tagit det lugnt idag tror jag, om man bortser från att jag var uppe i storebrors gamla lägenhet och hjälpte till med lite städ förut, och så har det blivit lite småstäd här hemma ikväll med. Det blev ingen träning förut... mitt ben blev ju misshandlat av en byrå under flytten igår, och det gör typ mer och mer ont hela tiden, plus att jag har haft en äcklig jävla huvudvärk större delen av dagen. Jag hoppas innerligt att det känns bättre i benet (och i huvudet) imorgon, jag tänkte storstäda och tvätta, och så hoppas jag på att kunna träna ordentligt. På tisdag är det ju äntligen dags för tatueringen, och därefter kommer jag ju att få ta det lugnt i ett par dagar iallafall. :p Om bara 38 timmar och 20 minuter sitter jag i studion, iiiiih!

Nu är vi äntligen klara med första flyttmomentet här, och det var då Lilly (och storebrors) flytt igår. Det gick bra, fast det var en jävla massa att göra... och så vart det förbannat bra stämning i bilen mellan stoppen, som alltid typ, haha! :) Mitt vänstra ben är för övrigt helt blåslaget och ''buligt'' efter en jävla byrå, haha! :( Nu är det bara resten kvar - jag har sex veckor på mig att packa ner allt jag äger, och någon gång innan dess måste jag bära ner alla mina möbler etc till källaren (det, mina vänner, ser jag inte fram emot), det är alltså nästa flyttmoment. Flyttmoment tre (om sex veckor): storebror ska flytta in i en lägenhet här, där hårbollarna och jag också ska bo i sex veckor, medan den här lägenheten totalrenoveras. Flyttmoment fyra (om tolv veckor): jag ska flytta in i den här lägenheten igen. Jag får fan psykbryt av att tänka på allt det här... vissa saker som jag måste göra är ju fan helt jävla omöjliga typ. :(  Men fan va skönt det kommer att bli när allt är klart! Jag vill ha augusti nuuuuuv! 

Jag hittade en del intressanta saker när jag gick igenom mina gamla kartonger faktiskt... bland annat gamla saker jag skrivit, foton och en artikel om en av mina skogsbränder, från typ 2003, då lilla Bina var elva år gammal. Pyromanen... en lite rolig sak där, när jag var liten ville jag bli brandman, och så gick jag och blev typ pyroman istället, haha! ;) Nästan samma sak ju, haha! Jag känner en viss... hm, inte stolhet, men alltså, något sådant, när jag tänker på mina bravader, haha! Enligt min psykolog så lyser jag upp som en jävla sol när jag pratar om vissa av mina galna upptåg, haha! Känslorna kring mina bränder (läs: specifikt skogsbränderna) är helt i svarvitt. Jag menar, jag tyckte att det var så jävla roligt och spännande, och ja, jag kände mig jävligt stolt, haha! Tillsammans med en del skuldkänslor, och just då tänkte jag inte riktigt på alla djur som kanske dog, tog skada eller helt enkelt fick panik i skogsbränderna. :'( Om man bortser från just den saken, så jo, lite kul är det faktiskt.😇😈 Jag åkte dit för just den här branden faktiskt. Det var ganska roligt, för att jag skulle ha ett möte med socialen om saken, och precis innan mötet var jag uppe i skogen (samma skog, fast en bit därifrån) och tände eld igen - och sedan fick jag springa som bara fan för att hinna till mötet. Ett par minuter efter att jag kommit in till mötet så ser vi två brandbilar köra förbi i fönstret och de tittar suspekt på mig, ''jag är fan oskyldig, jag är faktiskt här'' sa jag fort och åkte inte dit för den andra branden.😂 Och nej, jag har inte tänt eld på något sådär på måånga herrans år, men jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte tänker på det ibland, och ärlig ska man va. ;) 

Jag hittade typ 200 dvd filmer också, de flesta slängde jag dock. Men jag hittade ett par gamla guldkorn. Bland annat Don Quixote. Jag tycker att den är asbra, men jag skulle aldrig rekommendera någon annan att se den, för jag tror fan inte att någon annan skulle gilla den, haha! Den är så jävla dålig att den är bra... plus att den har något slags ''sentimentalt värde'' för mig, jag hade den filmen som en skoluppgift på Slussen (mitt andra behandlingshem, 2008). Det är typ som filmen Vuk, jag äääälskar den, men ingen annan verkar ens tycka om den. :o haha! 

Men det var allt för nu, jag tänkte faktiskt titta lite på 13 reasons why och fixa mina naglar innan jag försöker sova, J kanske skulle komma förbi för en skräckfilm sen med. Vi hörs när vi hörs!❤

 


Kontraktet

Hello. Jag har fan inte mått bra idag alltså... jag har bara känt mig nere, lite utan anledning antar jag. Jag hade en massa obehagliga drömmar inatt, var astrött när klockan ringde, det blev en promenad med Zeke och sen hade jag typ två och en halv minut på mig innan Lilly skulle hämta upp mig. Jag hann alltså steka två ägg (och äta dem), byta om, slänga ner lite nödvändigheter i väskan och dra på lite mascara på under fyra minuter, ganska imponerande ändå, haha! Vi bar upp lite saker till lägenheten, och sen hängde vi i hennes lägenhet och väntade på möblerna i ett par timmar, jag fick klättra upp på fönsterbrädorna och pilla med gardinerna (det är fan inte alltid lätt att vara den som är ''liten, stark och smidig'', hahaha, och nej, det där var inte mina ord). Sen blev det att dra därifrån till psykologen. 

Mötet med psykologen gick bra, antar jag, fast det blev väldigt mycket känslor och sådär. Innan vi satte igång med mötet så fick jag träffa en liten tant som informerade mig om aktivitetsersättning etc, det är tydligen någonting som jag ska ansöka om. När tanten hade gått drog han äntligen fram det där kontraktet, vi gick igenom det, och vi skrev på. Det, mina vänner, kändes väldigt bittersweet. Jag har velat skriva på det där jävla kontraktet och sätta igång så jävla länge nu, men nu känns det väldigt läskigt här, haha! Men det kommer att ordna sig, det vet jag, för jag vill verkligen det här. 

Vi kommer att börja behandlingen / terapin 10de maj, och tills dess så har jag fått en hemuppgift som mjukstart - ''veckorkortet'' det är en lista som jag ska fylla i varje dag (i minst ett år framöver). Där står bland annat nedstämdhet, förtvivlan och sorg, oro och stress, aggressioner och ilska, självskadebeteende (impuls och handling), desktruktivt sex, suicidtankar, dömnade självhat, svält och hetsätning etc etc. Jag ska alltså fylla i det där varje dag, ''skala'' känslor och sånt. Jag kommer antagligen att få sätta igång med gruppterapin innan den 10de också. 


När jag kom hem förut tog jag ett bad, och sen somnade jag som en stock. Jag sov riktigt jävla gott i typ tre timmar, det behövdes verkligen, men nu på efterhand så känns det jävligt dumt... jag är självklart pigg som fan nu, och lär inte kunna somna på ett bra tag. Jag ska upp jätte tidigt imorgon och hjälpa storebror och Lilly med flytten typ hela dagen imorgon, haha! :o En sak är säker, det blir fan ingen träning imorgon, att springa upp och ner för de där jävla trapporna och bära en massa skit får fan räcka imorgon, haha! 

Men nu tänkte jag gå igenom all skit som vi bar hit från storebror i förrgår, det är mina gamla saker som har legat i hans källare i typ fem år... så jävla spännande, haha! Jag känner mig som ett barn på julafton, jag har faktiskt typ ingen aning om vad jag kommer att hitta i alla kartonger. :o Jag hoppas att ni mår fint!❤️


Bjuder på den här, trots att jag ser ut som en jävla korv, haha!😂


Relationsstatus och provocerat våld

Hello. Jag har varit igång typ hela dagen, jag är verkligen helt jävla slut nu. Och jag är inte färdig med dagen än - när jag har skrivit klart här ska J och jag dra upp till storebror och bära ner en massa skit hit. Därefter kommer ska vi titta på Insidious III och sen ska jag fan nana. Jävligt gott också (hoppas jag). Idag har jag iallafall storhandlat (alltså sprungit fram och tillbaka till affären typ tio gånger), jag har kört ett lite lättare träningspass (legday, jag har haft asont i magen hela dagen typ), jag har storstädat vissa delar av lägenheten, jag har slagit sönder min tv (en pushkick blev det) och kastat ut den etc. Om man bortser från att jag tänker att livet kommer att suga lite extra utan tv så kändes det ganska bra faktiskt... nu känns det viktigt att tillägga att jag slog sönder den för att den slutade fungera och vägrade samarbeta med mig, så det var liksom inte helt oprovocerat, haha!

Och så har jag haft Die mauer i öronen större delen av dagen. Jag älskar delarna ''men med en k-pist är det svårt att diskutera'', ''jag gick långsamt hemåt, hemåt den kvällen, skulle jag få se dig igen, hjärnan värkte, hjärtat värkte, skulle jag bli hel igen'' och ''jag har tänkt jävligt mycket, mycket på att fly, jag vill se hennes kropp, jag vill smeka hennes hy, höra hennes stämma, vara henne nära, jag ska viska i hennes öra...''


Imorgon blir det att stiga upp relativt tidigt igen, jag ska iväg och hänga med Lilly i hennes nya lägenhet typ hela dagen - flicksnacka, vänta på möbelleverans och sånt. :) Annars har jag bara träning och ett möte med psykologen inplanerat imorgon. Jag ska äntligen få läsa det där jävla kontraktet, och förhoppningsvis även få skriva på skiten också. Jag vet, jag vet, jag skriver sådär hela jävla tiden... men jag är så jävla trött på att vänta.

Jag känner att jag väääldigt gärna vill att det ska bli typ... mitten av augusti nu. Det känns som att mycket som känns sådär extra jobbigt just nu kommer att vara bättre då typ. Flytten och allt som hör till kommer att vara över, jag kommer att ha kommit igång med terapin ordentligt (och förhoppningsvis kommit en bit med det och må bättre) och så vet jag att många av mina icke bloggvänliga problem kommer att vara borta eller lösta då med. Det är saker som jag kommer att skriva om när jag löst problemen, nu känns det bara dumt. Men, den som väntar på något gott väntar alltid för länge, men det är bra att ha saker att se fram emot (har jag hört). 

Men nu måste jag dra på mig ett par mjukisbyxor över pyjamasen och dra upp mot storebror. Vi hörs när vi hörs!❤

 

Till och från hela dagen - no makeup, senfrukost efter träningen, min fina tv etc etc...