Happy new year, och en femtio årskris, det blir aldrig som man tänkt sig

Hello, och gott nytt år på er! Jag känner mig lite frustrerad nu, för jag hade förberett ett inlägg med mina planer för ikväll etc, men ringde någon jävel och väckte mig, och där blev planen ändrad. Nyvaken blev jag släpad till bolaget, hahaha! ;) Nu känner jag mig stressad bara för det, haha... när jag har skrivit klart här ska jag ta en lite längre promenad med Zeke och låta honom springa av sig lite, fixa för hårbollarna här hemma, duscha och piffa till mig etc. Och sen drar jag iväg! :) 

Det blir att dra hemåt före tolvslaget iallafall, så att jag kan spendera den tiden med mina hårbollar. :) Vi ska titta på Bridget Jones filmerna tänkte jag, haha! Jag vet inte varför, men av någon anledning tycker jag faktiskt att det känns passande att spendera nyår åt att titta på Bridget Jones, iallafall om man är ensam, haha. :) De är faktiskt riktigt bra tycker jag, plus att man verkligen kan relatera till en del saker som händer i filmerna. 

Jag firar faktiskt inte ens nyår egentligen, jag tycker att det finns en viss charm att bara fira hemma, titta på ett par bra filmer och mysa, för mig känns allt speciellt ändå. Speciellt nu, jag ser faktiskt fram emot 2017, jag är inte typen med nyårslöften och sådär, men jag skrev ''a different kind of bucketlist'' för ett litet tag sedan. Det är väl mål inför det nya året, fast ändå inte bara mål, utan det är helt enkelt en lista av vad jag ska göra (och ser fram emot) under 2017. :) In och läs för helvete! 

Jag tycker att det är helt sjukt hur fort tiden går. Jag vet att jag har skrivit det innan, men jag tycker att det är väldigt konstigt det där - det känns som att dagarna är sjukt långa, som att de aldrig tar slut, men samtidigt känns det som att åren bara kutar iväg. Jag fyller 25 år om tre månader. Hej pre-50-årskris. Jag blir halvt 50 alltså, haha! När jag tänker på ''helheten'' i det hela, hur tiden försvinner så får jag faktiskt lite ångest. Men mer om det i ett annat inlägg en annan dag. På tal om andra inlägg så har jag en idé gällande en ny kategori, något liknande ''shower thoughts''. I'm working on it! 

Min nya jacka kom igår förresten! :D Plus att jag såg att mitt paket från Adlibris är på väg hemåt med. Yes, jag är en mycket lycklig tjej. I det paketet finns bland annat ett par väldigt fina skrivböcker. En sak som jag ska börja med är att skriva mer, och mer intensivt, jag ska verkligen gå in i det. Jag har ingen aning om hur det kommer att bli med bloggandet, ibland tycker jag om det, att skriva, dela med mig av foton etc, men ibland känns det annorlunda. Jag har faktiskt funderat, lite till och från, på att lägga ner bloggen helt, men vi får se hur det blir. Jag älskar att skriva, som ni alla vet. Egentligen hade jag velat börja med det här innan, men skrivböckerna har inte kommit än, så jag får vänta. Jag har tänkt på det ganska länge, och jag har ett par (enligt mig) jätte bra idéer för hur jag ska skriva i de här böckerna. Jag har redan kommit på ett tjugo-tal ''writing promts'', teman, eller kapitel, eller vad fan man ska kalla det, och så har jag självklart redan skrivit en del (kladd). Jag vill faktiskt inte vänta på att de där jävla skrivböckerna kommer, haha! Jag känner mig faktiskt väldigt exited, jag vill börja nu. :( Fast samtidigt känns det väldigt viktigt att jag väntar på just dem. En tanke är att dela med mig av en del av det här med, men vi får se. :) 

Men nu måste jag fan sluta skriva här och sätta igång med mitt här! Jag hoppas iallafall att alla får en mysig nyråsafton, varesig ni är ensamma, nyktra, onyktra, med familjen eller whatever. Gott nytt år, och puss på er!✨


Nyvaken på bolaget, och nya jackan 


Hurt me with the truth, like a fucking savage

Hello. Det blir bara en snabbis det här. Det har varit en bra dag, trots lite drama. Jag känner att jag inte har någon bullshit-tolerans what-so-ever nu, men det känns faktiskt bra. Nu har jag löst det där jävla problemet också, och fått sagt det jag ville få sagt. Like a fucking savage. Herregud säger jag bara.  Jag har ärligt talat lite ångest över att ha låtit så elak, men samtidigt är jag faktiskt den typ av person som tycker att man alltid ska vara ärlig, och inte ljuga för att vara snäll, som jag vet att många gör. ''Hurt me with the truth, but never comfort me with a lie''. Tänk på den du. Jag ska fixa mina paws and claws om en stund (hann inte med det igår), sen blir det att ta ett bad, och därefter är det bara chill och pyjamashäng som gäller resten av kvällen. Peace and love, I'm out!❤you better watch out

I can't sleep, so you better watch out.