Let's all take a moment

Godmorgon. Jag sitter här med min frukost och funderar lite. Rivna morötter med hampafrön, och en Celsius. Just nu känner jag för att finnas på nätet. Jag funderar på att låsa bloggen, låsa mitt instagramkonto och inaktivera mitt facebook-konto. Jag spenderar dock väldigt mycket tid på facebook, så det hade inte varit så enkelt, haha. Men jag vet inte. Just nu känns det som att det hade varit bäst. Sen vet jag inte hur länge jag hade varit borta ifrån respektive sida. En dag, en vecka eller fem månader. Jag tror dock att jag skulle trivas utan att behöva känna den där lilla stressen - kolla facebook, skriv ett inlägg på bloggen och lägg upp en bild på det här på instagram - Fast då kommer återigen den där tanken på att jag inte ens skulle finnas utan allt det här. Ingen kommer någonsin att veta vad jag gör, eftersom att jag egentligen inte har någon kontakt med någon. Eller så kanske jag bara borde ha instagram, eftersom att jag tycker om att fota så mycket? mäh. Det är för tidigt för sånt här, haha, jag får fundera vidare på det här sen. Om en liten stund ska jag åka till jobbet, sen när jag kommer hem blir det att laga middag, gå 7 km med Zeke, äta middagen och sedan sova typ. Vi kanske hörs mer senare.☮


Förbannad

Jag måste skriva av mig om en sak här. Jag hatar verkligen fulla människor! Innan jag fortsätter så vill jag tillägga att jag tål vissa människor när de har druckit alkohol, men det är kanske 3 personer som vet hur man ska bete sig. Det skulle väl vara min storebror, Lilly och en till. Skitsamma. Jag dricker alkohol 1 - 3 gånger om året, och ibland känns det som för mycket. Jag är så jävla förbannad just nu så att jag kokar. Jag försökte ringa en person igår, inget svar. Några sekunder senare så ringer min telefon, och så står det att det är personen som jag försökte ringa. Jag svarar - och det är inte rätt person som ringer, utan dennes respektive. Full. Först får jag höra den dummaste historien jag någonsin hört (om att personen som jag egentligen sökte hade fått tre knytnävar i ansiktet pga att någonting som dennes respektive - alltså han som var i telefonen - hade gjort). Sen kommer det. ''Din pappa har betet sig som ett svin mot dig men du har förlåtit honom. Jag har inte betet mig så dumt mot mina barn men de förlåter inte mig och de vill inte ha med mig att göra!'' och sen ska man självklart dra upp lite traumatiska barndomsminnen ''Är det sant att B gjorde så mot dig? det tror jag inte, han som var så snäll.''  Det sistnämda tänker jag inte ens gå in på här på bloggen - jag vill dock förtydliga att vi inte längre pratar om min pappa utan om en annan person. Men, tillbaka till det där som faktiskt handlade om min pappa. Min pappa har inte betet sig som ett svin mot mig, eller min bror, eller mina två äldre systrar (som inte ens är hans döttrar). Min mamma gjorde slut med honom och de flyttade isär när jag var ganska liten, och han var inte alltid där efter det, but that's it. Det finns ingenting att ''förlåta'', min pappa är en bra pappa trots att han inte alltid var där. Han är snäll, han gör allt han kan för att hjälpa till, han lyssnar och en pappa-kram ifrån honom kan lösa alla mina problem i en liten stund. Han skulle aldrig göra någonting mot mig eller mina syskon som inte gynnade oss. Han är inte perfekt, men det är ingen. För mig är han världens bästa pappa ändå. :) Han skulle aldrig slänga ut sina barn ur sitt hem, han skulle aldrig säga såna oförskämda och sjuka saker som andra säger (som t.ex det jag fick höra i samtalet jag hade igår). Jag vet att allt i min text här kanske inte riktigt makes sence, men jag är förbannad, och jag var tvungen att ''ventilera'' lite. Jag hatar det! Det är en sak som är säkert: jag skulle aldrig kunna vara med någon som dricker alkohol ofta. Ibland, ja, om man kan hantera det. Men de flesta kan ju tyvärr inte det även om de verkar tro det. -.- 

Som ni antagligen märkte så låste jag bloggen ungefär en timme efter att jag låste upp den. Jag fick lite ångest över att ha bloggen upplåst, haha. Den har faktiskt varit låst i mer än en månad, så det kändes läskigt att ha den upplåst. Typ som om du har varit instängd i ett litet rum utan ljus jätte länge, och sen får du gå ut i ljuset och den stora världen - men du stannar hellre i det lilla rummet för att du är van vid det. Haha. Omg. Egentligen så vill jag ju ha den upplåst självklart, men sen finns det typ två personer som jag inte vill ha här som kommer att hitta hit igen. Jag kommer säkert ångra / låsa / låsa upp ett par gånger till innan jag bestämmer mig för vad som känns bäst. Om en liten stund tänkte jag städa lite här hemma, sen ska jag hämta tvätt och därefter blir det att gå 7 km med Zeke. När vi kommer hem sen blir det en ricin-inpackning i håret, ett bad, middag och sedan ska jag titta på 50/50. Vi hörs!


 


Friday, May 22th

Godmorgon! Har ni saknat mig? Jag vet allt ett par personer som har kreverat över min låsta blogg. ;) Det är nu lite över en månad sedan jag låste bloggen och slutade använda den. Det har varit en lång och ganska händelserik månad faktiskt. Jag har dock haft en annan blogg under tiden, så många av er har ju redan läst om allt, men jag tänkte skriva en liten ''sammanfattning'' av den senaste månaden. 

Dagen efter att jag låste bloggen så blev jag sjukskriven i 30 dagar, så jag har varit hemma. Jag började jobba i måndags och det känns jätte bra att vara igång igen. Dagen efter att jag blev sjukskriven så åkte Zeke in på operation. De opererade bort hans tumör och kastrerade honom. Allt har gått jätte bra. :) Han har blivit lite latare nu, och så har han gått upp några kg, men det är inget som är onormalt efter kastrering. Ziggy har också fått besöka veterinär, han hade öroninflammation och kattskabb. Stackars liten. :( Detta var i måndags, men han är redan på bättringsvägen. :) 

Jag vill även tala om för er att jag har byggt upp min rumpa igen, haha! På riktigt, när jag började jobba med städ förra året så tog det ett par månader för min rumpa att gå ner typ 4 cm. Den som var så perfekt, haha. Men iallafall, på den här månaden så har jag lyckats bygga upp den igen. Jag tänkte dock att jag skulle ha som mål att gå upp 2 cm till, alltså så att det blir 90cm omkrets, istället för 88cm som det är nu. Jag vill tillägga att det här grymma muskelbygget är utfört på en 100% vegansk diet. Spännande. ;) Nu vill jag bara bli av med ett par cm runt magen, sen är jag hel-nöjd. Jag har kommit igång ordentligt med träningen nu. Jag går minst 7 km om dagen, ofta mer. Och så tränar jag ben och rumpa mycket. Jag har dock inte tränat mage och armar mycket den senaste tiden, så det tänkte jag sätta igång med nu med. Jag har också varit jävligt duktig med maten den senaste veckan. Jag har inte ätit något godis, bara en massa nyttig mat. Det har blivit mycket bakpotatis, så jävla gott! 

Och på tal om ytligheter och sånt där så har jag äntligen hittat en värdig tatuerare! :D Caroline och jag var på studion och pratade med tatueraren i måndags, nu väntar jag bara på att hon ska ringa så att jag får komma in och godkänna hennes motiv som hon målar upp, och så blir det tidsbokning. Jag hoppas att jag får en tid så snart som möjligt. Fan vad gött det känns att äntligen komma igång med det här! :D Motivet som vi har valt är verkligen ingenting som man egentligen förväntar sig att jag ska ha vill jag tillägga, men ni får se när den är klar. ;) 

Idag är jag ledig ifrån jobbet, så jag storstäda lägenheten ordentligt. Det kommer nog att ta upp större delen av dagen. Men först och främst ska jag ta en promenad med Zeke, och så ska jag åka och handla. Jag ska skrubba skåp, lister och väggar, putsa fönster, dammsuga allt (inkl. möbler + flytta på möbler), damma, diska, moppa allt (minst fem gånger) m.m. Och så tänkte jag gå milen sen med. Jag är på jävligt bra humör idag faktiskt! :)

Peace!☮♥

Här har ni ett par fina bilder tagna under månadens gång! :) 
Ps; den andra bilden är tagen innan min rumpa kom tillbaka, haha!