Binas tips till att bli lycklig

Var tacksam - 
Att vara tacksam för det man faktiskt har är verkligen ett stort steg mot lyckan. Det är lätt att tänka t.ex att ''fan, jag skulle bli så jävla glad om jag hade råd att resa utomlands'', eller typ ''tänk om jag hade...'', men på riktigt, tänk på allt du har istället. Jag vet att det väldigt lätt kan kännas som att man inte har någonting, jag har varit där måånga gånger, och på ett sätt är jag fortfarande där, men när man känner efter så finns det alltid något - litet som stort. Eftersom att ett liv är så olikt ett annat så tänker jag inte dra några exempel, men ändå, tänk efter. Jag själv är extremt tacksam för att jag har Smoggy, Ziggy, Milly och Zeke, jag är tacksam för att de har hållt sig friska under tiden den långa tiden då jag inte hade något jobb eller pengar, jag är tacksam för att jag har tak över huvudet, jag är tacksam för att jag hittade Krami, och jag är tacksam för att jag på riktigt är på väg att hitta mig själv och bli lycklig igen. :) Med massa mera! ;) 

Skaffa en ny hobby -
Livet blir förbannat mycket roligare om man gör någonting som man älskar att göra. Ett par exempel på hobbys som man kan syssla med är kampsport (exempelvis thaiboxning, bara för att det är det jag själv tränar), fotografering, musik (jag vill bl.a gå en pianokurs snart) eller kanske ridning? Det finns så mycket roligt som man kan göra. Så, iväg med er och testa på något nytt nu! :) 

Tänk på annat - 
Att läsa en bok kan vara väldigt avkopplande, det är ett bra sätt att släppa det som sitter fast i huvudet. Om man har det knepigt på jobbet, mycket att tänka på öht eller om man är rastlös så kan man alltid läsa en bra bok. Jag älskar att läsa, helst på engelska, tyvärr så gör jag inte det jätte ofta, men det är någonting som jag nu lovar mig själv att jag ska göra oftare. Några av mina favoritböcker är The merchant of Venice, Pride and prejudice, Harry Potter, The twilight saga, The shining m.fl.

Träna -
Jag lovar er, ni kommer att må så jävla bra, och känna er så jävla duktiga! :D Jag vet att det är jävligt svårt att komma igång och få det till rutin, men jag lovar er, det är så jävla värt. Det tar inte många veckor innan träningen blir en självklar del av din vardag och du mår så jävla bra av det. Mina favoriter inom träning är gammal hederlig styrketräning och thaiboxning. Jag vill inte vara den som är den, men sex kan fan vara jävligt bra cardio också. ;)

Se på glada filmer -
Well, jag vet att det här fungerar, bara att jag har svårt att följa det. Jag tittar ju så jävla gärna på drama och skräck osv, och så är jag så jävla blödig, och så händer det nåt, och så gråter jag, och så blir jag deppig. Men man kanske borde försöka klämma in fler komedier bland allt drama? :)

Ha många vänner -
Eftersom att jag själv typ inte ens har några vänner så antar jag att det här är ett ganska patetiskt tips, haha. Men så är det. Nu menar jag inte att ju fler vänner du har desto lyckligare är du, utan jag menar mer att man mår bättre om man har ett par bra vänner att umgås med, prata med eller bara ha helt enkelt. :) Hellre en riktig vän eller två, än typ tio skitvänner. Livet är förbannat tråkigt när man är ensam. Och om du är ensam så rekommenderar jag att du tittar på tips två igen, det är ett bra sätt att skaffa nya vänner. :) 

Jobba med dig själv -
Alla gör saker som man inte mår bra av, varesig man är medveten om det eller ej. Jag tycker att alla borde ta sig en ordentlig funderare: blir jag verkligen glad av det här? varför känner jag mig så ledsen? Och sen, när du har svaret på frågan så börjar du jobba på det. Jag själv är i full gång med att jobba bort ett par mycket dåliga vanor som har gjort mig otroligt ledsen innan. 

Kramas -
Jag älskar att kramas, haha. Men att kramas är faktiskt ett bra sätt att känna sig lycklig på, man kanske inte ska gå och krama vem som helst, men om man har någon att krama så ska man fan se till att göra det med. :)

Lär dig att säga ja och nej -
Att tacka ja till en massa skit som du egentligen inte vill göra är ingen bra idé. Säg nej mer. Men, och det är ett stort men: tacka Ja till mer saker med. Alla har väl sett filmen Yes man? Tänk så glad man kan bli av att inte tänka sig för innan man tackar ja, haha. ;) 

Städa mera -
Att ha ett stökigt hem mår ingen bra av. Man känner sig duktig och mer självsäker med ett rent och fint hem, plus att det blir roligare att bjuda hem folk om det är städat. :) 


Och nu, på tal om komedier, ska jag titta på Boogeyman och mysa med mina små liv. Godnatt mina kära!♥Arturo, the lonely polar bear

På ett Zoo i Argentina bor isbjörnen Arturo, 29 år. Han bor alldeles ensam i sin betonghåla med en pool med en halvmeter högt vatten. Det är 35 grader i hans betonghåla. Arturo har kallats världens ensammaste och mest ledsna isbjörn. För två år sedan dog hans björnvän Pelusa. Sedan dess har han vankat från den ena sidan till den andra i betonginhägnaden på Mendoza zoo i Argentina.

Djurrättsaktivister ifrån hela världen kämpar för att björnen ska flyttas till ett zoo som kan erbjuda svalare temperaturer. Greenpeace har samlat in 160 000 underskrifter för att björnen ska flyttas. Ett zoo i Kanada har välkomnat Arturo. Men parkens ägare Gustavo Pronotto har stoppat alla flyttplaner och hänvisat till veterinärer som gjort bedömningen att björnen inte klarar en två dagar lång resa.

Gustavo Pronotto kan skjuta sig själv i huvudet, tycker jag. Jag tycker att risken är värt det, just nu har Arturo inget liv och han bara lider. Man borde ge en flytt ett försök, han skulle få det bättre varesig han klarade flytten eller om han dog på vägen. 

En tanke som slog mig var att man borde avliva honom, så att han inte lider mer. Men, även om Arturo skulle dö och sluta lida, så kommer han alltid att ha funnits där, förstår ni? Arturo har levt ett hemskt liv, och det är människans fel. De som står för att Arturo har haft det hemska livet han har haft, alltså, ingenting gör det här rätt. Det som jag känner att jävligt svårt att förklara. Jag önskar iallafall att jag kunde hjälpa honom. Stackars liten.♥ Jag vill bara krama om honom, be om ursäkt och säga att allt kommer att bli bra igen.

Minns ni den där tatueringen jag ska ha på armen som var svår att förklara? Jag ska förklara för er ändå, lite mer simpelt än vad det ska vara, men ändå. Jag ska ha en samling djur på min överarm. En hjort, en gris, en ko, en mus, en humla, en varg och en isbjörn. Jag ska låta en bild av Arturo bli min isbjörn. 

Rubrik saknas