2015 årsresume, gravid, nyårsplaner och lite annat spännande;

Hello! Puh, fyfan va bilder jag tar hela tiden, haha. Jag har suttit i flera timmar och gått igenom årets bilder. Jag tror att jag är klar nu, haha, det känns dock som att jag kan ha missat någon månad. Men skitsamma, det här får duga. 

Jag har haft ett väldigt uppochner-år. Det har hänt mer än vanligt, kan man väl säga. Det har varit mycket bra saker, men tyvärr fler dåliga. Jag har kommit ut med och tagit tag i mina psykiska problem - det var dock ganska nyligen så det har inte kommit så långt än, men det är på g. :) Jag har tagit tag i min hälsa och träning ordentligt, äntligen, och jag älskar det. Jag har börjat en skuldsanering - det känns jävligt bra, lite tråkigt rent ekonomiskt, men jag är glad ändå, för jag vet att skiten försvinner. Jag har möblerat min lägenhet, äntligen, haha! Jag har jobbat väldigt mycket, det känns nästan som att större delen av året har gått åt på att jobba, sova och träna. Jag har även varit på Liseberg, varit i Danmark, festat mer än vanligt (och därför också varit döende mer än vanligt, haha), jag har träffat någon - men det gick åt helvete, det visade sig vara bäst så. Jag har insett att det är bättre att vara ensam än att vara med någon som får mig att må dåligt. Jag har äntligen börjat fixa mina tatueringar, det går lite segare än vad jag skulle vilja att det gick (med tanke på skuldsaneringen osv) men det händer grejer iallafall, haha. Jag blev vegan i februari, det har varit svårt med att inte äta saker som t.ex innehåller mjölk osv men jag ska bli mer strikt med det nu. Sen har det självklart hänt massa annat med, men jag pallar inte sitta här och skriva igenom hela mitt år - så vi kör med en årsresume via bilder istället. :) Men jag har ändå fått mycket mer gjort än tidigare, det är nog mest pga att jag accepterat mitt psykiska problem tror jag. Sen har jag iofs även mått mycket värre än innan, pga saker som har hänt... men jag känner ändå att jag är på väg åt rätt håll. Gott nytt år på er!❤

I juli var jag gravid, haha! Eller inte, men det såg fan ut så ett tag. Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om värre. Usch. Tjockis-ångest... fan va dåligt jag mådde då. Jag skäms över att lägga ut den där bilden alltså... Jag var iofs jävligt svullen på bilden, så det är ju inte bara fett, haha, men ändå. Jag är glad att jag tog tag i träningen därefter så att jag inte blev ännu större. Fettet har försvunnit (och ska inte komma tillbaka), nu är det bara muskelbygge kvar. :) Och jag kommer ihåg att jag lovade er en före/efter-bild när jag väl hade gått ner igen, haha, so here you go;


Jag började äntligen fixa mina tatueringar. Två tatueringar är täckta, vänster sleeve är påbörjad, mitt kors bakom örat att gjort och så har jag även skrivit ''Olsén'' på handen. Det visar sig att det är extremt otrevligt att tatuera över ärr (vänster underarm - under tiden så kändes det nästan som att Absalom inte var värd det). 

Mitt hår har vuxit en del, speciellt nu de senaste två månaderna - otroligt glad över det. Första bilden är tagen i Januari och andra bilden är tagen i December. 
 
Jag var hemma hos farmor i Norrköping med Zeke och H. Så jävla mysigt! Jag saknar min lilla farmor. Det blev mycket mys, tjöt, mat och yatzy - jag är för övrigt världens dåligaste förlorare, haha!

Bästa Caroline och jag har tjötat hål i huvudet på varandra och haft det mysigt, haha. <3 
 
Mina underbara barn har haft ett bra år tror jag, haha. Förutom att Ziggsson hade öroninflammation, och Zeke hade en tumör och fick opereras, men han mår mycket bättre nu så jag är glad. :D Mammas hjärtan - lämna mig aldrig!
 
Och jag har varit lika ego som vanligt, haha.. jag är som sagt jävligt glad över att jag är på g att komma i önskad form! ;) Plus att jag har kommit på varför jag hade typ acne i ett tag (överkänslig mot mejeriprodukter) så det håller på att läka fint, hihi!  
 

Lite random då, jag har fått upp lite skeva med inspirerande tavlor, blivit vegan (i februari), rensat min garderob och dränkt Zeke i kläder, kladdat lite på min hand, varit på Liseberg, varit i Danmark, varit vid havet och tittat på när storebror fiskat ett par gånger, hittat en massa nya fina stigar att promenera med Zeke på, festat mer än vanligt (jag får det till typ... nästan sju gånger i år, haha), varit med om min första bilolycka (om man bortser ifårn den där gången då jag backade ut på en åker i exets bil), varit på bio med Lilly typ tjugo gånger, börjat röka igen efter tre år rökfri (slutat igen efter många om och men), köpt en ny kamera (Olympus),  osv, haha! 


En spännande fråga

Jag fick för övrigt en ganska spännande fråga tidigare idag. ''Om du bara fick ha en tatuering, vad skulle det vara?'' Alltså, I was fucking mindblown, haha! Men efter att ha funderat lite på saken så kom jag på det, och det var utan tvekan ''Demons''. Efter Imagine dragons låt Demons då. Namnet på låten är väl inte det finaste, om man ska tänker tatuerings-mässigt, men texten i den låten är ju helt... jag. Den är hemskt vacker och sorglig. Så ja, det skulle utan tvekan vara ordet ''Demons''. Vilket är lite komiskt, eftersom att det är så litet, i jämförelse med att halva min kropp är täckt med tatueringar (och större delen av kroppen kommer att vara täckt när jag är klar)... ;) 


When your dreams all fail, and the ones we hail, are the worst of all, and the blood’s run stale.
I wanna hide the truth, I wanna shelter you, but with the beast inside, there’s nowhere we can hide.

Don't wanna let you down, but I am hell bound, though this is all for you, don't wanna hide the truth.
Your eyes they shine so bright, I wanna save that light, I can't escape this now, unless you show me how.

When you feel my heat, look into my eyes, It’s where my demons hide, It’s where my demons hide.
Don’t get too close, it’s dark inside, it’s where my demons hide, it’s where my demons hide.
 


Long time no see

Hello, it's me! Det var inte länge jag lyckades hålla mig borta ifrån bloggen... fail, haha. 

Anledningen till att jag låste bloggen och slutade skriva var för att det blev för mycket känslor och ärlighet, typ. Inte för att jag planerar att ljuga för er nu (vi alla vet att jag inte är kapabel till att ljuga - och skulle jag lyckas med det så kommer sanningen fram inom ett dygn pga mitt dåliga samvete). Min tanke nu är iallafall att försöka ha bloggen öppen, men att jag sätter lite mer gränser på vad jag får skriva om. Det får inte bli för mycket med mina känslor gällande att typ... ge upp. Det är väldigt ''lättande'' och terapeutiskt för mig att skriva om det där, men jag känner att det blir för mycket för er. Sen finns det en del människor som läser bloggen, som jag anser inte har med saken att göra. Jag önskar att dessa personer bara kunde dra åt helvete och spendera mindre tid på att snoka på mig, men det är tyvärr ingenting jag kan kontrollera. Nosey fucking bitches. Jag önskar att jag kunde blockera hela er ur hela mitt liv. Tvi på er. Och som mina gamla läsare kanske märker så har jag rensat bloggen... det kändes som en bra idé. Det var dock jävligt deprimerande att läsa igenom alla inlägg.

Så, vad har jag hittat på den senaste veckan? Mer än vanligt må jag säga. Dagarna efter att jag slutade blogga så låg jag bara här typ, gick ut med Zeke, tränade, la mig igen. Jag skulle nog nästan vilja påstå att jag nådde min botten. Sen var jag ju hemma ifrån jobbet pga nacken också, och jag vet inte om det var bra eller dåligt. Det var väl bra för att jag fick vila, men dåligt för att jag bara låg här. Jag har varit hos läkaren ett par gånger med, både för nacken och för mitt psyke. Det sistnämnda är också någonting som jag är tveksam på om jag ska våga skriva om eller inte, vi får se. 

I lördags blev det en väldigt oväntad utgång, haha! Jag låg här hemma i soffan i min pyjamas, tittade på Game of thrones och höll på att somna när Carro ringde och frågade om jag ville med ut - om jag ville. Vi började på Le pain francais, gick vidare till Chez ami och avslutade på ett helt annat ställe. XD Jag hade faktiskt kul, träffade en del intressanta och roliga människor, dansade till och med (med mina 13cm klackar och med en del alkohol i kroppen, haha, omfg). Jag var hemma igen lite efter 5 på morgonen. Om man bortser ifrån att jag var döende i ett par dagar efter så var det jävligt kul som sagt. :D More of that! Trots att jag kände mig döende dagarna efter så är jag faktiskt riktigt sugen på att dra ut snart igen. ;)

Jag skriver mer senare, måste ut en sväng.❤