All I need's a little love in my life

Hello. Jag sitter här och funderar på allt möjligt. Min sjukskrivning, nytt jobb, snart igång med tatuerandet, ny soffa i Oktober (kommer att förändra allt här hemma) m.m.

Jag har varit sjukskriven i tre veckor nu, och den här sjukskrivningen går ut på måndag. Jag ska dock till läkaren då och antar (och hoppas) att jag blir sjukskriven i ett litet tag till. Jag känner mig inte redo än. Och något nytt jobb har jag inte hittat än, men jag fortsätter att leta och hoppas. :) Om inget händer (som att någon av pälsbarnen blir sjuka eller så), så kommer jag att börja tatuera min vänstra arm nu i Maj. So extied! Jag har ju 18 tatueringar, så jag har gjort det här ett par gånger. Sanningen är dock att jag är en riktig pussy, haha! ;) Och så är jag supernervös, för det är ganska mycket som ska tatueras. Jag är mest nervös över att ta steget att gå till studion, prata om vad jag vill ha, visa det jag har och boka tid, men det kommer säkert att gå jätte bra. Sen finns det tyvärr ingen som vill följa med mig heller, och det känns typ värst. Jag vill inte tatuera mig utan sällskap. Någon som följer med? :) Det blir antagligen i slutet på Maj eller början av Juni. I oktober ska jag köpa en ny soffa. Jag har tröttnat på min divan soffa (redan) så jag ska köpa en Howard soffa istället. Jätte fina, enkla och stiliga. :) Jag har dock svårt att bestämma mig för vilken färg jag ska ha, det står mellan en ljusbeige eller grå, men jag känner mig ganska säker på att det blir det ljusbeiga. Vi får se vad som händer. ;) Jag ska fixa lite andra saker i lägenheten samtidigt, så det ser jag fram emot. :) 

Jag tänkte ''hissa'' kokosolja idag! :) It's my new thing. Och det är så jävla bra, därför tänkte jag skriva lite saker som man kan göra med kokosolja. Man kan steka mat i det (mycket nyttigare än smör), man kan bada i det (jag gjorde det tidigare idag, nu har jag världens lenaste hud), man ha det i smoothies för mer fyllighet (och så blir man mättare av det, ungefär som när man äter grädde), det stärker immunförsvaret och är bra för hälsan på många andra sätt, man kan äta/dricka det som det är, och så kan man ha det som hårinpackning (det gjorde jag tidigare idag med). Och det är vad jag gör med kokosolja, sen finns det ett tjugotal andra saker som man kan göra med det. :) 

All I need's a little love in my life, all I need's a little love in the dark. A little but I'm hoping it might kick start, me and my broken heart. 🎶 
Rubrik saknas

Jag har så mycket att se fram emot, men just nu mår jag jävligt dåligt ändå. Jag känner mig helt tom. Men jag vet att allt kommer att bli bra snart. Fast ordet ''snart'' har använts lite för länge. Jag bråkar mycket med mig själv nu, den där delen av mig tvingar mig att gömma mig under täcket medans jag tvingar mig att gå upp.Somliga går med trasiga jeans

Hello. Jag sitter här och funderar på hur jag bäst kan spendera mina sista lediga dagar innan jag börjar jobba igen på måndag. Jag har världens jävla fittångest över hela jobbgrejen... men jag ska försöka att tänka positivt och hålla mig sysselsatt. Jag ska storstäda lägenheten, jag ska träna, jag ska äta bra och så ska jag fota ett körsbärsträd. :) 

Jag har ätit för mycket skit idag, så jag har lite mat-ångest nu. Jag ska springa i 30 minuter och förbränna lite när jag har skrivit klart här, haha. Därefter blir det att ta en dusch och äta kvällsmat till Game of thrones, sedan ska jag försöka sova relativt tidigt.

Jag har försökt hitta en man på facebook idag med, Lasse heter han. Han var bodybuildare och arbetade som kock på ett behandlingshem som jag bodde på för en sisådär sju år sedan. Jag lyckades inte hitta honom, tror jag... det är fan svårt när folk inte har bilder på sig själva tillgängliga för vänners vänner på facebook. -.-' Han brukade iallafall göra en maträtt, som var det godaste jag någonsin ätit. Jag måste få tag i det där receptet. Currypasta. Herregud. Lasse för fan!!! 

Men nu ska jag byta om och börja springa, vi hörs mer senare. Puss!♥