Old entry - ett år sedan idag

Precis 1 år sedan idag... Jag måste tillägga att det känns lika dåligt inom mig när jag läser hennes jäkla ord idag som det gjorde då. Rent av hjärtlöst.

''Jag blev jäkligt ledsen och förbannad då jag loggade in här och fick se att mitt inlägg om min hund hade fått den mest sjuka kommentar jag någonsin fått här på bloggen. Och detta för att jag även använde Jimmys efternamn på Zeke, då vi alltid har gjort det. Zeke Flax Olsén Boélius. Och detta var tydligen helt plötsligt inte OK enligt hans syster Pia, och därav detta sjuka utbrott. Det skrev många fler kommentarer än de som syns här nedan, men det känns onödigt att ladda upp alla. Vissa av dem ifrån Pia är stort över gränsen. Jag får dock tillägga att jag själv inte skrivit något elakt alls eller svarat på några kommentarer alls, tills nu då.

''Sabina det är riktigt äckligt och pinsamt att du använder vårat efternamn i din blogg. vi vil inte bli förknippade med dig eller din familj. Hade varit otroligt skamligt om folk tror att vi har en relation med en pundarfamilj, en tjej som skär sig, blir våldtagen av sin egen morfar osv. Du är något man verkligen inte vill bli förknippad med. skriv så mycket du vill om Jimmy men håll det till de. vårat efternamn är något du aldrig kmmer att få. Ha det bra!''

För det första:
- Det är inte så trevligt att bli förknippad med din familj heller. 

För det andra:
- Jag har ingen pundarfamilj. Alla i min familj är rena ifrån sådant. :) Jag skär mig inte, och jag har inte gjort det på många år.

För det tredje:
- Jag trivs himla bra med mitt eget efternamn, och vill inte ha ditt. Jag använde erat efternamn på Zeke för att han var Jimmys hund med.

För det fjärde:
- Att du skriver att min morfar har våldtagit mig är för det första helt jäkla sjukt i huvudet. Därav min ovanstående kommentar om hjärtlöshet. Egentligen så behöver jag inte förklara mig, men jag känner nästan att jag måste ge ett svar på detta sjuka påstående, då jag inte vill ha min morfars namn nedsmuttsat med dina äckliga ord. Min morfar dog i Juni 1989, alltså 3 år innan jag föddes, med andra ord så är ditt påstående helt omöjligt. Han är begraven på kyrkogården vid Angered gamla kyrka, om du nu vill ha bevis. Helge Johansson hette han, och han var en underbar man, med ett stort hjärta.

Ha nu ett bra liv, och lycka till med att komma till himlen när det väl är dags för det.
Och stort tack till alla min vänner och min familj som har stöttat mig nu, det betyder jätte mycket!''Old entry - bra knän

Godmorgon! :) Jag kom precis hem, jag har varit i Nordstan och i Angered och handlat. Och nu har jag äntligen fixat mitt internet igen, yay! :) Jag har nu påbörjat månadens storhandling (det kommer med andra ord att bli några vändor till affären idag)...  Jag har en helt sjuuk träningsvärk i mina ben / min röv idag alltså, haha, så jävla gött! ;) 

Jag kom inte hem ifrån träningen förrän vid tolv igår. När jag kom hem ifrån träningen blev det iallafall mat, duschen och ett par avsnitt NCIS. Jag har fixat hem en helt ny säsong NCIS idag med, så nu har jag någonting att göra i helgen, höhö. Och på tal om det så kanske jag ska träna thaiboxning i Slottskogen imorgon med en liten grupp med folk ifrån House, men jag vet inte... Egentligen så är jag sugen faktiskt, men det känns som att det kommer att vara mest fortsättare/avancerade där (med andra ord typ ingen man känner) och då känns det ju lite dumt. Men vi får se vad som händer, jag hoppas iallafall att någon lyckas övertala mig och att jag hänger på. :)

Gårdagens thaiboxningspass var som sagt var utomhus på en fotbollsplan utanför House. Om man bortser ifrån en jävla massa mygg så var det änna gött. :) Vi körde lite lätt sparring och mittsträning. Jag fick slå på min tränare (haha) för att vi var ett ojämt antal i gruppen... Det var kul, och ärligt talat så kändes det som att det tog mer energi än om jag hade slagit på någon som inte var tränare (wtf-f). Jag kunde inte med att ta i helt dock (det gör jag bara på Jimmy, haha, när jag slår på andra så vågar jag knappt ta i alls). Jabb+midkick, cross+midkick och kick blev det iallafall, m.m. Och så fick jag beröm för mina knän (kickar alltså...)! :D

Men nu ska jag packa upp det jag har handlat. Vi hörs mer senare, puss på er!♥

Här har ni lite bilder ifrån igår:Old entry - bakom flötet

Hejsan! :) Det blev ganska sent igår, jag var med Jimmy och Matte vid någon hamn. De fiskade jag och sprang runt och fotade den fina omgivningen. :) Jimmy fick en gädda btw, och den hann släppa flötet (eller vad fan det heter)innan han drog upp den bara för att jag ville att han skulle hålla kvar den i vattnet så att jag kunde ta kort på den! x) Haha! Vi hörs mer om en liten stund!♥