Old entry - jag önskar att hon hade sagt något annat

Hej. Jag sitter här och funderar på kvällens träningspass. Det var ganska roligt ''uppbyggt'' faktiskt, med en och annan annorlunda övning, haha. Så, sedan jag gick ut ur House så har jag försökt komma på en bra ursäkt till varför jag satte mig ner innan passet var över. Jag kommer dock inte på någon bra ursäkt, och jag vill inte ljuga för er heller. Det får räcka med att jag satte mig ner ungefär 10 minuter innan passet var över. Inte för att jag var lat, utan pga en tanke som slog mig. En psykisk blockering. Fan va sur jag är på mig själv nu alltså. Så jävla dåligt gjort av mig. Och under själva passet kändes det som att jag bara gjorde en massa jävla fel också... Det är fan pinsamt. Jag borde ha stannat hemma. 

Jag är en sån där person som nästan alltid är nöjd med mig själv, hur jag ser ut, och hur jag är, om man bortser ifrån tre störande småsaker, som alla är på bättringsvägen dock - dvs mitt korta hår, min dåliga hy och att jag är så jävla blyg. Jag bryr mig inte om vad andra tycker och tänker om mig, fast idag så känner jag lite så... Jag önskar att jag var bättre helt enkelt. 

Jag stannade till hos mamma på vägen hem, sa hej och berättade om det som hände på träningen och hur det kändes. Jag önskar att hon hade sagt att jag var för hård mot mig själv, eller att jag borde ha kämpat hårdare, men istället sa hon att alla har dåliga dagar ibland. Jag ska fundera vidare på det... 

Nu ska jag göra iordning mat, ta en dusch, sitta vid datorn en stund och sedan se på en film och sova. Imorgon är en ny dag.♥


Bina

❝I'm as lost as Alice, as mad as the hatter, and filled with muchness.❞

Mitt namn är Sabina Leila Olsén, de flesta kallar mig för Bina. :) Jag fyllde tjugofyra år den tjugoåttonde mars. Jag bor i Lövgärdet i en liten tvåa två trappor upp tillsammans med mina fyra väldigt håriga barn Smoggy (fjorton år), Ziggsson (tretton år), Zeke (fem år) och Mill (fem år).

Jag älskar att fotografera, mig själv och allt annat, och att pilla med kontrast etc är hur kul som helst. Andra saker jag älskar att göra är att mysa (titta på film, helst skräck eller någon gammal tecknad film, tända ljus etc). Bio är för övrigt något av det bästa jag vet. Jag är en riktigt gråtare, när det gäller film. Jag kan inte leva utan musik, och jag ser nog mig själv mest som en hårdrockare (jag lyssnar dock på mycket annat också). 

Mina vänner och min familj beskriver mig som underbar, en riktigt mama-bear, lugn, stark, en redig bitch, snäll, envis, omtänksam, drömmare och som överbeskyddande. :)

Random facts; 
Jag är 156cm kort. 
Jag har blågröna ögon med gula detaljer runt pupillen. 
Drömmen är att arbeta som bilmekaniker i framtiden, alternativt bilrekondare. :) 
Någon gång i framtiden ska fan ha den där drömbilen (en mattsvart Audi  Q5).

Random facts: Jag är jävligt singel. Jag är 156 cm kort. Jag har blågröna ögon med gula detaljer runt pupillen (det blågröna skiftar faktiskt vissa dagar). Jag har väldigt många tatueringar (en del renoveringsobjekt) och tanken är att vara nästan full inom ett par år (med undantag av t.ex ansiktet, brösten, skinkorna och ett par andra små ställen som jag vill ha fria ifrån tatueringar). Jag är HSP (highly sensitve personality). Jag slutade röka den 22 september 2016. När jag var liten ville jag bli tandläkare och brandman. I framtiden vill jag arbeta som bilmekaniker. Drömmen är att även författa och fotografera vid sidan av allt. Jag uppskattar mina ''brister''. Jag är vegetarian (nästan vegan), och kallar mig själv för djurvän. Jag har två piercingar (tungan och bröstvårtan). Jag har Borderline ps. Jag bloggar för min egen skull, men tycker ändå att det är trevligt med andra läsare. Vissa dagar har jag ett helt otroligt bra självförtroende (andra dagar är jag ett monster, inombords dvs). Jag svär hela jävla tiden, men använder orden ''tack'' och ''snälla'' som en proper dam. Jag är väldigt social av mig, men det finns inte många människor jag tycker om, så det är ett problem, haha. Jag har ärr på större delen av kroppen (som jag nästan skulle vilja påstå att jag är stolt över). Jag har ett väldigt skevt ringfinger (jag är nöjd som fan med det också). Avslutningsvis -  jag älskar random shit. 

Puss!❤

All you need in life is family, a true friend and your middle-finger up.