Old entry - svimmade på tränaren

Godmorgon! Jag kom precis hem ifrån mor min, jag sprang dit så fort jag vaknade, drack kaffe och berättade om träningen. x) När jag kom hem så blev det att ta en promenad med Zeke och sedan ett bad. Nu sitter jag här i bara mjukiskläderna, pimplar juice och lyssnar på musik. :) Jag har inga större planer för idag, jag ska ta ett par vändor till affären och köpa hundmat och kattsand m.m, och så ska jag storstäda med tänkte jag. :) Fan vad jag har sovit inatt, jag tror att jag sov i nästan 12 timmar. :D 

Träningen igår var sanslös! Haha, jag kände att det nästan blev för mycket när vi gjorde nån övning faktiskt, haha, men fan så underbart det känns när man är klar. :D Och det var mycket kul att sparra med storebror, fast jag glömmer guarden hela tiden, haha... :) Ni vet det där som jag inte har kunnat sluta tänka på sedan träningen i tisdags? Hela kram-grejen? Jo, nu har jag nästan kommit på vad som hände. Det som störde mig så jävla mycket var att jag fan inte kunde komma ihåg exakt vad som hände. När jag tänker på händelsen så är det dimmigt i huvudet på mig, och jag kan inte riktigt se vad som händer. Ungefär som dagen efter en kväll med alldeles för mycket alkohol. Men nu har jag kommit på typ vad som hände... och jag har svårt för att bestämma mig om det känns bättre eller värre än innan, haha. Det som hände var iallafall det att vi skulle säga hejdå till tränarna, vi hade stannat en minut efter de andra för att jag skulle fråga om en blankett, men iallafall... så vi skulle hejdå till tränarna, och jag vet inte riktigt hur det hände men jag kramade Md och sa hejdå och sen (det är här jag inte riktigt har vetat vad som hände) så svimmade jag till! Jag vinglade till då jag ''svimmade'' på C. Och då blev det ungefär som att jag skulle krama honom med, på ett mycket klumpigt sätt, vilket jag faktiskt inte skulle! Och jag har faktiskt ingen aning om varför jag svimmade till, och det var bara i typ en och en halv sek, men ändå... Jag hade nog inte ätit ordentligt under dagen, och så kom förmodligen första träningen lite som en chock för kroppen. x) Det faktum att jag fortfarande inte kan komma ihåg exakt allt som hände under den minuten gör så att det känns ungefär som dagen efter en lite för vild fest: ''shit, sa jag någonting dumt? kunde jag gå ordentligt?'' ... Och nu när jag väl har kommit på vad som hände så känner jag nästan att jag måste förklara mig för dem, haha. ''Hej, du jag vet att det blev konstigt förra gången, men jag svimmade bara på dig...'' HAHA! Fast åandrasidan så kanske det bara blir värre då, om man gör en big deal av det. Och sen vet jag fan faktiskt inte vad som är mest pinsamt: att jag kramade min ena tränare, eller att jag ''svimmade'' på den andra. Nästan träning är inte förrän på tisdag så jag har ju ett par dagar på mig att fundera på saken.


Old entry - första thaiboxningen

Godkväll! Jag kom precis in efter kvällsrundan med Zeke, och innan dess så var jag på kickboxningen med Jimmy. Det var jävligt kul, och ganska jobbigt faktiskt, haha... Vi körde grundteknikerna och kondition idag. Bring Sally up, haha, fml.. >< Nej men, det var ett riktigt härligt träningspass. :) Och som ett stort plus i kanten så var tränarna jävligt trevliga också. Men iallafall, när vi skulle gå därifrån så blev det en lite pinsam situation där! Haha! Jag fick en kram av M, och när jag skulle säga hejdå till C direkt efter så blev det att jag typ halvkramade honom med. :s Så ja, ni vet hur jobbigt och sjukt pinsamt det kan bli va? Och jag gjorde det inte ens helt med flit... jag vet inte ens vad som hände typ, haha! :( Jag ska försöka att inte tänka på det nästa gång jag går dit... Nästa träning är på Torsdag btw. :) 

Nu mår jag jävligt bra faktiskt, och jag ser fram emot att lära mig allt om kickboxning, alla tekniker, slimma till kroppen lite och samtidigt få en bättre kondition. Nu ska jag iallafall ta en dusch, göra iordning ett par knäckemackor och sedan titta på lite UFC före läggdags. Godnatt på er!


Old entry - thaiboxning

Hejsan. Jag kom precis hem ifrån mamma, jag var där på en kopp kaffe och lite prat innan hon skulle iväg till jobbet. :) Nu när jag har skrivit klart här så ska jag åka till Angered C och handla lite (kattmat och lite annat kul), och sen när jag kommer hem så tänkte jag städa lite... och så tänkte jag gå till skogen eller till hundgården med Zeke en sväng så att han får leka av sig lite. :) Annars så händer det inte så mycket idag, förutom att jag ska iväg och köra mitt första thaiboxningspass med Jimmy ikväll, så spännande! :D

Ikväll efter thaiboxningen med storebror så ska jag titta på Thor och The Avengers, gotta till det med lite nyttigheter och mysa med barnen. Så jävla bra filmer förresten... Badapadadaaaa I'm lövin' it! ...and I'm turning in to a geek. :o Nämnde jag att jag såg Thor II - the dark world på bio 3 gånger? Haha... Vi hörs mer senare, nu måste jag kila vidare... Kramar!

Och ja, jag får tillägga att jag var mycket nyvaken då jag tog bilden där man ser mitt ansikte, helt svullen och go runt ögonen... x)