Old entry - Foxy

 
Jag saknar dig mammas lilla hjärta, åh så jag saknar dig varje dag! November 2004 togs du ifrån mig, och det har inte gått en dag sedan dess som jag inte har tänkt på dig. Jag älskar dig av hela mitt hjärta Foxy, till månen och tillbaka, och jag hoppas att du har det alldeles underbart i himlen. Jag önskar att du hade kunnat stanna här hos mig föralltid.


Old entry - everlastOld entry - vårat svett

Hejsan. :) Jag kom precis hem ifrån kvällen thaiboxningsträning. Det var helt sjukt, haha, helt klart jobbigaste passet so far (det här var mitt åttonde pass). Fast fan vad härligt det känns nu efteråt! :) Jag hoppas på redig träningsvärk imorgon.

Vi körde en del fys, clinching, lowkicks och pushkicks idag. Jag tyckte inte om att köra clinching alls idag då jag först fick clincha med en kille som var minst 180cm lång, och som gått den avancerade kursen innan. Han var sjukt bra, men det blev självklart sjukt jobbigt för lilla mig, haha. Men, jag ''lär mig mer'' av det, så jag ska inte klaga. Och den andra som jag klinchade med dränkte mig i sitt svett och var för hårdhänt, så lilla jag kommer att ha mycket ont i nacken imorgon. Annars var det jävligt kul att öva på lowkicks och pushkicks, jag fick bra beröm för både och faktiskt, speciellt the lowkicks! :D Det är alltid kul med positiv uppmuntran ifrån tränarna! :) Och jag lär ha fina blåmärken över låren och smalbenen imorgon, haha. Mike är lätt en av mina favorittränare so far, han är mycket ''hårdare'' än de andra och mindre pedagogisk. Men det är självklart skit bra med pedagogik med, men det är både kul och bra med variation. :) Jag är verkligen för både och. 

Jag är helt slut nu, och svinhungrig, så det ska bli gött att fixa en Diet fuel och ett par knäckemackor (fast jag egentligen är jävligt sugen på kinesmat) och sedan ska jag mysa ner i sängen med alla mina bepälsade barn, titta på en skräckfilm och försöka sova. Men först måste jag fan ta en lång dusch och bli av med vårat svett, haha... Men herregud nu längtar jag till sängen med mina fluffs. Godnatt på er mina kära läsare, vi hörs imorgon!