Old entry - tystnaden

Hejsan, sitter hemma hos storebror och Lilly och lånar datorn. Hallelujah!!! Det var himla trevligt att kolla facebook må jag säga, haha.
 
Idag vaknade jag vid 4 på morgonen, läste lite Harry Potter och hemligheternas kammare, tog en dusch och sen vid 7 tiden så gick Zeke och jag till hundgården så att han fick leka av sig lite. När vi kom hem så körde jag igång en redig storstädning, så nu känner jag mig himla duktig faktiskt. Jag tror att jag städade i säkert 2-3 timmar, med någon enstaka bus-paus med Ziggsson. Han har varit jätte busig idag, sötnosen! Sedan jag blev klar med städningen så har jag iallafall bara legat och läst Harry Potter. Jag fick dem (De vises sten och Hemligheternas kammare) av Lilly idag. Snäll tant! ;D
 
Jag håller på att få fnatt på att bara gå hemma. Jag saknar min dator som bara den, mina bilder och allt... Fan alltså. Men ja, åter igen så får ni ursäkta att det blir så dåligt med uppdatering nu, men jag har ju knappt en användbar telefon längre så, ja, haha. Och på tal om det så byter jag nummer imorgon igen. 
 
Imorgon har jag en massa viktiga (och jobbiga) saker för mig. Först så ska jag upp tidigt som fan för att ringa en massa samtal, bland annat till Vårdcentralen, socialen, tandläkaren, åklagaren m.m och därefter så ska jag åka iväg på ett möte med en kvinna ifrån kriminalvården, typ, så ska vi väl tala lite framtid och sådär, om jag har tur så går allting bra imorgon. Jag har bara hört gott om dem iallafall, och de har hjälpt andra jag känner mycket bra. Så nu håller vi tummarna för att det går som det ska imorgon.
 
Jag har lite för mycket fritid känner jag. Jag längtar sönder mig tills jag har ett jobb eller dylikt att gå till. Och att få en lön, självklart. Att slippa alla de 100 sakerna jag har av oroa mig över just nu (de ekonomiska dvs) Med all den tid jag har ''över'' nu så blir det mycket tänkande, på allt mellan himmel och jord. Mest så tänker jag nog mest på hur jävla tilltrasslat mitt liv är, och fan alltid har varit. Jag undrar när saker och ting blir normalt för mig, om de någonsin blir det. Jag längtar tills den dagen då jag kan ha det mer som alla andra, och mindre som mig. En vacker dag kanske. Jag ber till mina gudar att jag är stark nog att klara av allt som kommer att hända nu.
Snälla hjälp mig att lösa det här och att bli en bra människa igen.
 
När jag kommer hem till tystnaden igen sen så blir det först och främst att ta en promenad med Zeke, och sedan blir det att läsa och ta det lugnt resten av dagen och sedan lägga mig tidigt. Härligt härligt. Men jag ska väl avsluta här och dra hemåt, jag ska försöka att uppdatera trots dator-bristen. Ha en fortsatt trevlig dag!♥


Old entry - en nattlig uppdatering

Hejsan hejsan, en nattlig uppdatering, så ovanligt. Jag har precis tagit en liten paus ifrån SOA då mina tankar tog över lite så jag hängde inte riktigt med... Jag har bland annat precis kommit på att om jag skaffar fram en bluray-spelare så kommer jag att kunna använda min datorskärm som tv, helt awesome, nu gäller det bara att hitta en bluray-spelare. Det känns ändå viktigt, imorgon måste jag lämna tillbaka datorn som jag har fått låna och sen sitter jag här igen utan någonting, haha! :( Och jag blir fan nästan lite tårögd när jag tänker på hur lång tid det kommer att ta innan jag får tillbaka min dator och allt annat. :'( 
 
Zeke och jag var precis uppe vid sjön och badade, haha! Sjukt, men sant, jag lovar. Jag tyckte att han började lukta hund, och så orkade jag inte lyfta in honom i badkaret så ja, vi tog en promenad till sjön. Det var en ganska läskig promenad dit må jag säga, och att stå där i mörkret var ännu läskigare. På vägen dit så tänkte jag inte riktigt på att det inte finns en enda lampa vid sjön. Men det gick ju tydligen bra ändå... :)
 
Nu ska jag faktiskt ta och skriva ett nytt CV och personligt brev, det är ju ett måste, eftersom att jag självklart hade mitt CV och allt på datorn som stals av polisen, så ja, den sög ju lite. Sen blir det att söka lite jobb och sedan passa på att se på ett par avsnitt av SOA innan jag måste gå och lämna datorn sen. 
 
En polare kommer hit en sväng nu på morgonen, och annars vet jag inte vad som händer mer idag. Jag ska dygna iallafall så mycket vet jag, och så ska jag äta lite godis (äntligen!!!!), jag tänkte även storstäda och drömma mig bort till ett bättre liv i en annan tid... Jag ska även ringa till min handledare på af och till åklagaren och tala om vem min advokat är, som jag dumt nog inte gjort än. Men nu ska jag inte skriva ner mer av mina deprimerande planer för idag, haha, vi hörs mer senare istället. Jag hoppas att ni alla sover gott iallafall! 


Old entry - Mupparnas julsaga

Just nu ligger jag i sängen med kissumissarna och vovven och ska se på Mupparnas julsaga och drömma mig bort till när man var liten, oskyldig och när ens största problem var att man fick gå och lägga sig vid en speciell tid på kvällen och när ens största saknad var efter nappen som man precis fått lämna bort till tomten för att man nu var en ''stor flicka'' på snart 5 år...  ♥