Old entry - mys med Lilly och Leon

Hejsan! Ursäkta den sena uppdateringen, men jag har inte orkat blogga ifrån fonen idag. :p Jag är hemma hos storebror och Lilly just nu, och har varit här i ett tag, Jimmy är iväg på julfest så det är bara Lilly, Leon och jag här. Vi har lekt lite med kameran och så har det blivit lite tjejsnack med, höhö.. ;D Och så har jag fått ett par nya skor av Lilly, men helvete så snygga! Tacksi Lilli!

Jag vaknade iallafall 8.30 imorse, låg och latade mig i sängen i ett par timmar, haha, jag såg på de nya avsnitten av Sons of anarchy så nu har jag sett dem alla. :) Sedan blev det att gå hem till mamma för första gången på ett par månader (jag kommer ju inte överens med hennes man, alls, så mamma och jag träffas mest utanför hemmet så att säga), och så var Jimmy, Lilly, Leon, Christine, Thomas och Anton där med. En liten familjestund. Julplanering, kaffe och lite annat. 

Och på tal om julplanering så är jag jätte sugen på att åka till Liseberg. Det är så jävla mysigt med julmarknaderna och allt. Det är ett måste så fort lite snö har kommit! Det blir väl att dra med sig Jimmy och Lilly.

Det blir nog att stanna här och vara social med Lilly och Leon en stund. :) Sen när jag kommer hem så blir det först och främst att ta en promenad med min lille neger, och sedan blir det lördagsmys och lite gott före läggdags. Imorgon ska jag försöka gå upp tidigt och köra ett redigt träningspass, vi får se hur det blir med det. ;)

Ha en finfin lördag!♥



Old entry - Krami, Krami, Krami

Godmorgon. :) Jag sitter på spårvagnen på väg till Krami. Jag sov väldigt dåligt då Jag vaknade av att det gjorde ont typ hela tiden... Just nu mår jag helt ok dock, det ömmar nåt så förjävligt när jag rör på mig och sånt, men det är verkligen inte lika illa som igår, så det är jag tacksam för iallafall. :)

Det var en liten tant som hade föreläsning för oss på Krami typ igår, om kost och hälsa. Det var jätte intressant tyckte jag, trots att jag redan visste om det mesta hon pratade om. :p Hon var iallafall jätte trevlig och hade ingenting emot dumma frågor, haha. Nu har jag iallafall fått konstaterat att man kan krympa sin magsäck bara genom att äta lite mindre (och det är många som har sagt till mig att det inte går m.m, så in your faces).

Jag har ingen aning om vad vi ska göra på Krami idag faktiskt, men efteråt så ska jag till Socialen och lämna in lite papper, sen ska jag åka till polishuset och hämta min dator, förhoppningsvis så kan Jimmy köra mig, annars blir det spårvagnen igen. När jag väl kommer hem sen så blir det att städa hemma och sådär, och så ska jag fortsätta se på Soa ikväll tänkte jag. Men nu ska jag gå av vagnen så vi får höras mer senare istället. Kram. 

En gammal favorit med Ziggsson


Old entry - manliga gynekologoer

Hejsan. Jag sitter hemma hos storebror och Lilly och lånar datorn, i vanlig ordning. Vi har precis varit och lämnat min dator hos polisen, det ska bli spännande att se om allt fungerar som det ska sen. Annars kommer jag fan dra till stationen och göra kaos... innan dess så var jag på Sahlgrenska akutmottagning. 

Jag tog mig till Krami imorse trots att jag nästan ville dö för att det gjorde så jävla ont i sidan. Speciellt när jag gick och sådär, så det tog liksom 50 minuter extra att ta mig till Krami för att jag fick gå så jäkla sakta. Jag var på gränsen till att börja gråta hela vägen men försökte liksom hålla masken ändå. På vägen så svimmade jag till på ett övergångsställe också. När jag väl kom fram till Krami så sa typ alla att de kunde se på mig att jag hade ont. Då gick Jenny och jag iväg till ett annat rum och så förklarade jag, i tårar, hur det stod till. Det som hände därefter var att vi ringde till Sahlgrenska, och de sa att jag skulle åka till akuten. Jag blev ganska chockad men Jenny ville följa med mig dit, till akuten. :o Vilket var väldigt snällt av henne, och det var skönt att ha sällskap då jag mådde så jäkla dåligt.❤

Väl på akuten så tog de först och främst några blodprov, kollade om jag hade feber m.m. Jag hade bara lite feber, och så hade jag lite för högt (eller var det för lågt?) blodtryck. Sedan fick vi sätta oss (eller ja, jag kunde inte sitta normalt så jag satt typ med halva röven på stolen, spände mig och försökte slappna av) och vänta i ungefär 2 timmar. Sedan kom det en man och ropade upp mitt namn. Vi gick in i ett gyn-rum och satte oss, och så förklarade jag vad som var fel. Felet var då att jag hade outhärdligt ont fucking ont. Heeeela tiden, dock mest när jag rörde på mig eller satt ner på röva. Han ställde några frågor, jag svarade, och sedan sa han till mig att sätta mig i gyn-stolen. Oh my fucking god. 

Jag har aldrig varit på gyn-undersökning där en man har varit undersökaren innan, men iallafall, jag fick bita ihop och lägga mig med benen i vädret på den där jäkla stolen. Så jävla pin! Först pillade han runt lite med något som liknande saker som man använder i munnen då man är hos tandläkaren, sedan vart det två fingrar och tryck på magen. Det gjorde ont som fan då han ''pillade'' på min vänstra äggstock. Sedan var det ultraljud, och det ultraljudet varade i säkert 10 lååånga minuter. Han förklarade vad allting var för något, pekade och mätte. ''Är det OK för dig om jag tar in en till läkare? Jag har ingen erfarenhet av just det här...'' sade han helt plötsligt, och pekade på någoting. Det var ju... kul att höra tänkte jag, haha! Sedan gick han och hämtade en annan läkare, kvinna, hårdhänt som bara fan, och så höll hon på med den jävla kameran i mig och kikade runt. Då cirka-räknade de mina cystor/foliklar, de kollade min livmoder, och så hittade de en stor gulkropp (?) som täckte nästan halva min vänstra äggstock, och så konstaterade de att jag hade ägglossning och någon slags inre blödning, ca 1 kaffekopp sa de, som skvalpade runt bland mina organ (äggstockarna, livmodern m.m) och när det slog mot organen så gjorde det självklart ont (t.ex när jag gick runt och så). Varifrån blödningen kom kunde de inte säga, inte heller hur man kunde få bort den eller varför den hade uppkommit. De sa att någonting där inne hade spruckit sönder. Det var ju också kul att höra, inte undra på att man har ont. -.-  

Jag blev förvånad när de berättade för mig att min högra äggstock var i värre skick än min vänstra, då det alltid är den vänstra som gör ont, när jag får ont dvs... men vet ni vad, nu berodde på att jag hade en ägglossning (and that's a big deal). Jag fick en teckning (haha) och så sa läkaren åt mig att lägga mig och vila när jag kom hem så att inte blodet skvalpade runt. -.-

Det gör fortfarande jävligt ont, fast ärligt talat inte lika ont som imorse. Jag kan sitta ner nu iallafall, haha. Fast när jag går så gör det lika ont som innan, och när jag rör på mig. När jag är stilla så ömmar det bara lite, förhoppningsvis så lägger det sig snart. 

Nu ska jag åka en sväng till Angered och köpa lite mat, jag hann ju inte äta någon lunch på Strike idag eftersom att jag var på akuten. Efter att jag har handlat så ska jag äntligen få börja se på de nya avsnitten med Sons of anarchy! :D Jag kommer nog inte att orka se på så många avsnitt dock, jag känner mig helt utmattad efter idag. Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, och sen är det väl förmodligen inget kul för er att läsa om heller, men ja, that's life. Jag ska försöka blogga en snabbis ifrån fonen med sen, men jag måste börja röra på mig. Vi hörs. Kram på er.♥