Old entry - årsresumé

Då har jag överlevt ännu ett år, det trodde jag ärligt talat inte att jag skulle göra. Så här har ni min ''lilla'' årsresumé iallafall... :)

De första 10 månaderna av det här året vart åt helvete faktiskt. Det fanns inte så mycket positivt där alls, förutom veckan i Paris. Jag flygade för första gången, storasyster gifte sig och jag fick se Frankrike, det var i Augusti. :) Annars så var dessa månader mest fyllda med skit, haha. Yes, jag har egentligen inte gjort så mycket i år, men ändå har jag varit med om en del, know what I mean? :)

De senaste 2 månaderna har saker och ting börjat gå framåt för mig iallafall. Krami, inga mer olagligheter, jag har varit rökfri i över 1 år, jag har börjat träna igen, jag har hälsan i behåll och det har mina bepälsade barn med. Jag har en känsla av att allt kommer att lösa sig under 2014. Jag ser fram emot det här, det känns som en helt ny början. Jag är dock lite orolig över min rättegång och vad för straff jag kommer att få och sådär, men jag försöker att inte tänka på det för mycket, det ger mig bara ångest. Förhoppningsvis så ser åklagaren eller vem det nu än är som bestämmer att jag har ändrat mig till det bättre... Men nog om det.

Jag kommer att bli anställd, jag ska att möblera min lägenhet, få långt hår igen, få drömkroppen, jag ska börja fixa mina tatueringar, jag ska börja lasra de som ska bort och så ska jag helt enkelt bara se till så att jag och alla jag älskar mår så bra som möjligt, alla dagar!♡ Sen har jag även lite andra mål med 2014 med, men de behåller jag helst för mig själv.. ;)
Och där hade ni större delen av mitt år! Eller ja, den delen som jag vill dela med mig av! Som ni kanske lade märke till så fanns inga Paris-bilder med, detta är för att jag vill ladda upp såpass många av dem så de kommer att få ett alldeles eget inlägg sen! ;)

Har du gjort någonting detta året som du aldrig gjort förr?
- Yes, jag har flugit för första gången! :) Sen har jag ju varit häktad och sådär med, haha...

Höll du några av dina nyårslöften?
- Jag hade bara ett nyårslöfte, och det höll jag.

Vilka länder besökte du?
- Frankrike. :)

Är det någonting du saknat 2013 som du vill ha 2014?
- En massa saker. Ett jobb, kärlek m.m, men det är sånt jag får kämpa för 2014.

Bästa köpet?
- Storhandling på MMsports, haha.

Årets blogg?
- Min egen, haha! ;) Nej men, Paulas eller B's. :)

Vad önskar du att du hade gjort mer?
- En del saker, men det är saker som jag ska göra 2014.

Vad fick du för presenter när du fyllde år?
- Jag fick lite köksredskap av mor min, och så fick jag lite godis och sånt av Lilly, haha. :)

Vad fick dig att må bra?
- Krami.

Vilken var din bästa månad?
- December.

Årets bästa film på bio?
- Thor II The dark world. Jag såg den trots allt 3 gånger på bio.

Dog någon som stod dig nära?
- Nej.

Blev någon du känner mamma/pappa i år?
- Japp, min storebror fick en son. :)

Vilka är årets nyårslöften?
- Årets nyårslöften får ni ''höra'' lite senare. :)

Gott nytt år på er allisammans! All lycka i världen till er!♡


Old entry - how can you be afraid to be happy?

Hej. :) Jag vaknade precis igen, nu sitter jag här med en mycket nyttig frukost: 2,5dl Diet fuel, en kopp grönt te, Enomdan och med en CLA. :) Det där gröna teet är fan inte gott, haha, men det går ner. Nyttigt är bra har jag hört. ^^ Jag drömde att jag träffade mig själv som 13åring (tror jag det var, jag såg ut så då iallafall - det långa svarta håret, skinnkappan m.m), och det enda jag ville göra var att fota henne (mig själv) haha så jag släpade med henne hem och sådär. Gud vad jag saknar mitt hår nu, det är jävla tur att det växer ut...

Jag har fortfarande sån träningsvärk att jag har lite svårt att röra på mig, men jag tänkt åka till Angered C och handla om ett litet tag. Jag har även äntligen fått tummen ur och ansökt om ett icakort, eller ja, jag ska lämna in min ansökan idag och so far har jag bara fått ett temporärt kort. Men om ett par veckor så kommer även jag att kunna självscanna. :) Spännande, eller hur? Haha...

Jag känner mig faktiskt inte så rolig just nu, men det är kul att ni kikar in och läser ändå. Vi hörs mer senare. Puss och kram!♡Old entry - fyra underbaringar

Godmorgon på er. :) Jag vaknade 06:58, alltså 2 minuter innan klockan ringde, haha. Svintrött, lite smått väck i huvudet och så kunde jag knappt resa på mig för att jag har sån extrem träningsvärk, haha, tummen upp för det! (y) Som det ser ut just nu så blir det ingen träning idag, haha, söndag är ju ändå vilodagen, så jag kanske bara kör lite hopprep eller någonting sen om träningsvärken lättar lite... :) Jag har ingen aning om vad vad jag ska göra mer idag faktiskt, jag funderar på att lägga mig och vila en stund om jag ändå inte ska träna just nu. Jag är helt slut, jag hade jätte svårt att somna igår då jag låg och oroade mig över en familjemedlem som inte mår så bra. :( Nej men vi ska lösa det här på något sätt... Vi hörs mer senare.

Puss på er!

Här har ni en bild på mina 4 underbaringar! Alla på ett och samma foto, alla i en och samma säng. Här var det läggdags, men i vanlig ordning så fick jag inte plats, haha!♡♡