Old entry - mellannamn

Efter ''stoppet'' i min dröm inatt så har jag suttit här och skrivit ned mina förhoppningsvis framtida barns namn. Jag kommer dock inte att skriva ut förnamnen här, så att de inte blir ''stulna'', haha. Men däremot så kan jag ju iallafall säga att om jag får en son så ska han heta Jimmy i mellannamn (efter min storebror), och om jag får en dotter så ska hon heta Leila i mellannamn (efter min farmor och mig, jag har ju också Leila som mellannamn). Så det så. Och så ska de självklart heta Olsén i efternamn med, plus då eventuellt pappas efternamn. :) Om jag nu får barn någon jävla gång dvs, men det märker vi väl. Hoppas och drömma kan man ju alltid iallafall.


Old entry - kattjakt

Hejsan. :) Ligger här med en flaska Coca cola light och ser på The big bang theory. Och så luktar jag väldigt gott, hihi, jag kom precis ur badet och mitt nya schampo/balsam luktar gröna äpplen, typ, gott! :) Jag tänkte sätta på en film om en liten stund, ligga och se på den, och sen så blir det att försöka sova. Tidig uppstigning imorgon och så har jag en del ärenden att utföra.
 
Idag har jag nästan varit på kattjakt, haha. Jag kallas ibland för ''galen'' då jag ofta får lust att ta med mig katter som jag ser utomhus hem. Ibland t.o.m katter med halsband. Jag får ångest när jag tänker på hur katter utan ägare måste kämpa med saker och ting, bli överkörda, jagade av större djur eller barn. Jag säger iallafall alltid saker som ''Vill du följa med mig hem?'' och sådär, och så överväger jag alltid om jag ska locka hem katten på allvar. Idag såg jag först en av de finaste katterna jag sett, en vuxen, vit/svart långhårig katt. Herregud vad fin den var. Jag tog kort på den (se bilden under min röv, haha..) Men det är helt seriöst verkligen jätte svårt för mig att inte ta hem dem.. Åh, ångesten... :( 

Inte många timmar efter att jag såg den vit/svarta katten så såg jag en hel kattfamilj. Det var en mamma och 3 st kattungar. Åh. De sprang runt på baksidan av mitt hus, kattungarna lekte och mamman höll liksom koll på allt omkring. Och så kom det någon utländsk man och gick emot dem, då sprang kattungarna in i buskarna och mamman gick emot honom och jamade... Den där mannen var väldigt elak emot mamman, tycker jag, han verkligen letade efter kattungarna och ''föste bort'' mamman.. :( Jag stod vid mitt fönster och höll koll på honom i över en timme, till slut så orkade jag inte mer så jag tog en promenad ditåt med Zeke, då gick han därifrån. Om någon nu får för sig att ta hem en kattunge eller whatever (det verkade att det var det som han var ute efter) då kan man fan ta med sig alla hem. Jag funderade seriöst på det. Tro mig, ångesten över mitt ''Nej, det blir för många'' kommer att plåga mig länge. Jag hoppas bara att katterna får det bra, vad som än händer, och att de får vara tillsammans förevigt. Och så hoppas jag att den vit/svarta katten har ett hem. Eller en pojkvän/flickvän så att h*n inte behöver vara ensam. Det enda som får mig att intala mig själv att det är en dålig idé att ta hem alla katter jag ser utomhus är att jag tänker på att de kanske har kattungar i en liten lya, eller familj eller kattpojkvän/kattflickvän som väntar på dem. Det är svårt sånt där. :( 

Nu ska jag försöka att inte tänka på det här mer ikväll,godnatt.♡


Två tagna idag


Old entry - preparations

Hejsan. Just nu sitter jag bara här och ser på The big bang theory, dricker iskallt citronvatten och har ont som fan i magen. :( Jag har inte gjort sådär jätte mycket idag pga det... jag har mest försökt ta det lugnt. Jag spenderade natten till idag i sängen, utan sömn och med så jävla ont att jag inte ens kunde resa på mig. :( Jag hoppas på att få mer sömn inatt. Imorgon så tänkte jag bara fokusera på att städa, tvätta och packa. Jag vill ha det rent och fint hemma när jag kommer hem ifrån Frankrike.. :) Jag kanske även får hämta ut mitt väldigt efterlängtade paket imorgon också. :D  På Tisdag så är planen att bara ha en dunder-mys-dag med barnen, det blir ju trots allt sista dagen med dem innan jag åker iväg. :( Och så blir det att lämna Zeke hemma hos Karima och Jonathan med... och så ska jag packa det sista och fixa mina naglar. Åh, alltså på vissa sätt så ser jag fram emot den här resan som fan, haha, helt seriöst, jag får fjärilar i magen när jag tänker på det... Men samtidigt så finns det väl en del saker som får mig att vilja stanna hemma. Jag vill egentligen inte lämna barnen, och så passar jag faktiskt inte in någon annanstans än hemma. Men men, det ordnar sig säkert. Godnatt på er.