Old entry - tequila

God kväll på er, jag är svintrött, och jag mår lite som man förtjänar efter en väldigt vild kväll, haha! Jag kan ju faktiskt erkänna att den här dagen började med att jag spydde (två fingrar ner i halsen) för att jag mådde så sjukligt illa när jag vaknade.. xd Vi hade skitkul igår - Laffe och jag började här hemma och sedan närmare kvällen drog vi vidare till Kahrustugan med pappa, haha! :D Vi hade sjukt kul som sagt - tequila, margaritas, ''jag har aldrig...'' (haha!), en massa dans och en jävla massa annat kul. Det iallafall slutade att vi gick igenom någon jäkla skog typ klockan fyra på morgonen, väääldigt länge, haha, ramlade några gånger, jag drunknade nästan i en vattenpöl, vi kom hem, brände spagetti och sen stensomnade vi båda två. Jag är verkligen helt död idag, så efter att jag har skrivit det här inlägget så tänkte jag koka lite gröt, smeta in min hårinpackning i håret och sedan lägger jag mig med barnen, tittar på Dreamkeeper och somnar gött redan nu.


Här har ni iallafall några få av alla de bilder som togs igår, det kommer fler imorgon...


Old entry - morning run

God morgon på er, jag kom precis hem ifrån morgonens springrunda. Jävlar vad skönt det var, och Zeke verkade älska det! :) Idag var vi ute i 40min, och så var det skönt väder också.♥ Så om man bortser ifrån att jag gjorde bort mig lite framför en blind dam som hade sin ledarhund lös så var springrundan perfa! :) Nu blir det duschen, frukost och sedan har jag ingen aning om vad som händer mer denna lördag, ha en trevlig dag!

Här har ni 2 nyvakna bilder på Bina, tagna innan springrundan


Old entry - Ludde, 29 april 2011

Idag är Bina glad, för idag har J och jag varit i Lidköping och hämtat en bebis, min bebis. Han hette Ludde, men vi bestämde att han ska heta Zeke Flax Olsén B. Han är en fyra månader gammal bordercollie/schäfer blandras och han är alldeles, alldeles UNDERBAR! Riktigt fin!

Familjen som vi köpte honom av var verkligen jätte trevliga, de kändes naturliga på något sätt, vilket var ett stort plus. En annan sak som var lite kul var att tjejen tydligen hade bott här i Angered innan, haha! Och Zekes mamma var riktigt vacker alltså, ett litet busfrö, Kaxi hette hon. :) 

Det enda lilla problemet med den här lille killen är att han inte är van vid koppel, alls. Han bara lägger sig ner plat som en groda när man sätter på honom kopplet, så det är bara att räkna med att få bära runt på honom i ett litet tag medan vi vänjer honom vid kopplet. Men till och med katterna tycker om honom, nästan... lite fräs och sådär, men de lugnar ner sig fort! :D

Det har iallafall med andra ord har det varit en lång dag, först massa städ och sedan en ganska lång roadtrip, och nu blir det bara massa mys med mitt lilla svarta hjärta här.❤


I bilen på väg hem, och första pussbilden hihi


Lille, lille vän


En liten promenad här i området